یکشنبه با هم خوب بودیم ولی من یهو کاری که هفته قبل انجام داد رو یادم اومد دوباره کلی پیام دادم وقتی بیدار شد دید من باز شروع کردم قهر کرد منم خیلییی عصبی بودم از دستش
حق داری ولی ببین امار را نوشته100 درصد مرد ها دیدن یا میبینند
روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
قبل دلیلت میخواستم سرزنشت کنم که وقتی بحثی تموم شده دوباره پیش نکشش حتی میخواستم ضرب المثل بی ادبانه ی مادربزرگم که میگه (هرچی 💩 هم بزنی بوش بیشتر در میاد) رو هم برات بزنم ولی الان با فهمیدن دلیلت نمیدونم چی بگم کارش واقعا بد بود بهت حق میدم منم عصبی شدم حتی
عزیزم منو نگا کن بعضی کاربرها پرخشم هستن و تورو از خشم پرتر میکنن سعی کن آروم باشی من میفهمم الان تو ...
اره دقیقااا
دست خودم نیست هی چیزایی که دیدم میاد تو ذهنم وقتی به این فکر میکنم چجوری تونسته وقتی من تو زندگیم وقتی صبحش میاد با هم حرف میزنم به من دست میزنه شبش رفته بدن یکی دیگه رو دیده با یکی دیگه کارشون کرده حالم بد میشه
وقتی به این فکر میکنم اون لحظه داشته به بدن اونا فکر میکرده حالم ازش بهم میخوره