2777
2789
عنوان

با شوهرم برم پیامداد بیایین📷شاتشو بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 63 پست
عزیزم منو نگا کن بعضی کاربرها پرخشم هستن و تورو از خشم پرتر میکنن سعی کن آروم باشی من میفهمم الان تو ...

اره دقیقااا

دست خودم نیست هی چیزایی که دیدم میاد تو ذهنم وقتی به این فکر میکنم چجوری تونسته وقتی من تو زندگیم وقتی صبحش میاد با هم حرف میزنم به من دست میزنه شبش رفته بدن یکی دیگه رو دیده با یکی دیگه کارشون کرده حالم بد میشه 

وقتی به این فکر میکنم اون لحظه داشته به بدن اونا فکر می‌کرده حالم ازش بهم میخوره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزمممم ماله یکسال پیش بودهببخش و بگذر

خب آره تاریخش برا اون موقع بوده ولی دوستاش پلی میشد یعنی دانلود بود و تو ذخیره هاش بود و جالب اینجاست تلگرام اصلی رو تازه اول مهر دانلود کرده

عزیزمممم ماله یکسال پیش بودهببخش و بگذر

خب آره تاریخش برا اون موقع بوده ولی دوستاش پلی میشد یعنی دانلود بود و تو ذخیره هاش بود و جالب اینجاست تلگرام اصلی رو تازه اول مهر دانلود کرده

خب آره تاریخش برا اون موقع بوده ولی دوستاش پلی میشد یعنی دانلود بود و تو ذخیره هاش بود و جالب اینجاس ...

شاید میخواسته چیزای جدید یاد بگیره😁

باهاش حرف بزن و بگو چقدر ناراحت شدی و هشدار بده که دفعه بعدی ببینی اینجور چیزا تو گوشیش هست عواقب خوبی براش نداره

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

اره دقیقااادست خودم نیست هی چیزایی که دیدم میاد تو ذهنم وقتی به این فکر میکنم چجوری تونسته وقتی من ت ...

خب بیشتر آقایون متاسفانه این کارو کردن و ب ما خانم ها خیانت کردن 

اینم نوعی خیانت محسوب میشه عزیزم 

منم مورد خیانت این مدلی قرار گرفتم و قبول کردنش برا من خیلی سخت بود ... خیلی 

اول سعی کن ذهنت رو آروم کنی ... همسرت رو رها کنی ... دیگه گوشیش رو چک نکنی ... چک کردن گوشیش خودت رو اذیت مبکنه 

مردی که بخواد این کارو بکنه... این کارو هر جا می‌کنه ..‌ 

تو لیاقتت بالاتر از اینه که چک کنی ... اعتماد به نفس تو ببر بالا 

آرامشتو بذار اولویت اولت زندگیت ... دیگه برا خودت زندگی کن 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
شاید میخواسته چیزای جدید یاد بگیره😁باهاش حرف بزن و بگو چقدر ناراحت شدی و هشدار بده که دفعه بعدی ببی ...

همه رو بهش گفتم و گفت اشتباه کردم و... 

ولی من چیکار کنم که نمیتونم فراموش کنمم واقعا هر وقت میبینمش یادشون میفتم و با خودم میگم این مرد چطور تونست اینکارو کنه

خب بیشتر آقایون متاسفانه این کارو کردن و ب ما خانم ها خیانت کردن اینم نوعی خیانت محسوب میشه عزیزم من ...

خب اگه چک نمی‌کردم و نمی‌فهمیدم شاید تا آخر عمر میدید و من نمی‌فهمیدم 

بنظر شما چک نکردم بهتره؟

تا دید من گوشیشو چک کردم رمزشو عوض کرد البته یکم بعدش بهم گفت رمزشو 

همه رو بهش گفتم و گفت اشتباه کردم و... ولی من چیکار کنم که نمیتونم فراموش کنمم واقعا هر وقت میبینمش ...

دیگه بزار پای غریزعه مردونش

من نمیخوام حق بهش بدما کارش کاملا اشتباه بوده و الان به اشتباهش پی برده

پس بهتره بیشتر کشش ندی اینجوری روش تو روت باز میشه بزار این ترس و حیایی که هست از بین نره

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

خب بیشتر آقایون متاسفانه این کارو کردن و ب ما خانم ها خیانت کردن اینم نوعی خیانت محسوب میشه عزیزم من ...

شما الان قبولش کردین؟ 

من هر کار میکنم نمیتونم مثل قبل شوهرمو دوست داشته باشم 

نمیتونم مثل قبل عاشقش باشم 

نمیتونم تو چشماش نگاه کنم 

کاش ندیده بودم هیچکدومشو 

کاش هیچوقت نمی‌فهمیدم چیکار کرده😔

دیگه بزار پای غریزعه مردونشمن نمیخوام حق بهش بدما کارش کاملا اشتباه بوده و الان به اشتباهش پی بردهپس ...

خب بالافرض آشتی هم کردیم ولی وقتی فراموش نمیکنم و باید صرفا تظاهر کنم چه فایده 

خب اگه چک نمی‌کردم و نمی‌فهمیدم شاید تا آخر عمر میدید و من نمی‌فهمیدم بنظر شما چک نکردم بهتره؟تا دید ...

نه چک کردی ک خوب شد فهمیدی 

منم الان رمز همسرمو دارم 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
دیگه بزار پای غریزعه مردونشمن نمیخوام حق بهش بدما کارش کاملا اشتباه بوده و الان به اشتباهش پی بردهپس ...

مثلا برا روز زن بهم کادو داد بعد شبش پیام عاشقانه یه جا دیدم براش فرستادم 

روز بعدش کارش یادم اومد دوباره شروع کردم به ابراز ناراحتی و قهر و پیام 

بعدش بهم گفت تو پول پرستی تا پول بهت میدم دوسم داری 

در صورتی که نمیدونه من حالم هیچ فرقی با جمعه قبلی نداره