2777
2789
عنوان

خرید خانه تهرانسر

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 27 پست

البته من خودم اصلا پایین شهر رو بهت توصیه نمیکنم به جاش بگرد ببین توی گرمدره میتونی متراژ پایین پیدا کنی چون همه خونه ها بزرگه اونجا ولی از نظر بافت و فرهنگ خیلی عالی شده چون بافت نوسازه و اکثر ساکنین از منطقه ۵ تهران رفتن اونجا خریدن،تا میدون آزادی حدود یک ربع راهه و مترو هم داره،الان متری ۴۵/۵۰ شاید بتونی پیدا کنی خرید و فروش راکده 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
چیتگر اصلا ارزون نبود ۸ میلیارد پول میخواست

منطقه ۹ و ۱۰ نگاه کن مرکز شهر هست همه چی در دسترس .

رودکی ،جیحون ،کارون،  بریانک،  سی متری جی ،نواب 

منطقه خوبین خودم ۱۰ ساله جیحون و سی متری جی هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به همسرم گفتم که میگن اتدیشه خیلی خوبه گفت نه فقط تهران راستم میگه اخه الان تهران بودم مامانم راحت ب ...

اره اکثریت اندیشه رو جژو کرج میدونن ولی انگار جژو تهران شده 

واقعا هم دوره از نظر من ولی خب شهرزیبا قیمتاش خیلی خوبه خونه هاشم نوسازه همشون

با این مبلغ همون تو تهران باید بریانک نعمت آباد اسلامشهر و اینا دنبالش باشید شعرک ولیعصر هم خیلی خوبه ولی یکم گرون تره 

منطقه ۹ و ۱۰ نگاه کن مرکز شهر هست همه چی در دسترس .رودکی ،جیحون ،کارون، بریانک، سی متری جی ،نواب م ...

جی هم خوب بود قیمتاش ولی تعداد خونه واسه فروش کم بود .اما حیحون گرون تره

البته من خودم اصلا پایین شهر رو بهت توصیه نمیکنم به جاش بگرد ببین توی گرمدره میتونی متراژ پایین پیدا ...

گرمدره هم اسم فرمانیه رو گرفت به خودش یهو گرون شد لعنتی

ما یه باغ تالار میخواستیم از گرمدره نسبت به جنوب شهر 100 تومن فقط تفاوت ورودی میگرفتن چون گرمدره ست😂اخرش با همین پول گرمدره رفتیم ولنجک گرفتیم

کاش وقت کافی داشتم برای گشتن من میخوام تا اخر دی بخرم به امید خدا برم توش از اسلامشهر تا تهران اذیت میشم خانوادم هم نمیتونن بیان پیشم همسرم هم کاراش لنگ مونده میگم کاش کسی بود پیشم تا همسرم با خیال راحت برمیگشت و به کاراش میرسید

اره اکثریت اندیشه رو جژو کرج میدونن ولی انگار جژو تهران شده واقعا هم دوره از نظر من ولی خب شهرزیبا ق ...

خود محله نعمت اباد و بریانک یا ولیعصر چطوره؟یا نازی اباد؟در مورد خانی اباد و یافت اباد چطور؟

اره اکثریت اندیشه رو جژو کرج میدونن ولی انگار جژو تهران شده واقعا هم دوره از نظر من ولی خب شهرزیبا ق ...

خود محله نعمت اباد و بریانک یا ولیعصر چطوره؟یا نازی اباد؟در مورد خانی اباد و یافت اباد چطور؟

بریانک که خوبه 

شهرک ولیعصر بنظرم از جفتشون بهتره

نعمت اباد و یافت اباد هم خوبنا ولی یکم سطحشون از شهرک ولیعصر پایین تره راستش

مثلا افغان و اینا زیاد میبینی 

نازی اباد و خانی اباد رو نمیدونم واقعا

من نامزدم قبل ازدواج یبار تو بریانک یبارم تو نعمت اباد خونه مجردی داشت من چند باری رفتم اومدم پدربزرگمم شهرک ولیعصر زندگی میکنه یکم اطلاعات دارم راجع بهشون 

گرمدره هم اسم فرمانیه رو گرفت به خودش یهو گرون شد لعنتیما یه باغ تالار میخواستیم از گرمدره نسبت به ج ...

خب باغ تالارهای گرمدره خیلی لاکچریه حقیقتا مثلش نیست توی ایران،تمام سلبریتی ها هم می‌رن گرمدره مراسم میگیرن

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم