2777
2789
عنوان

چرا من باید پول نذر اونو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 49 پست

شرایط و احکام نذر رو خوندی عزیزم؟

نمیشه از طرف کسی نذر کرد  براش

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
نداری نذر نکن اینجوری خدا بهت حاجتتو نمیده چه پررو هم هست...

مدل نذرشون اینه 

مثلا نذر میکنن از ۱۰۰ نفر بگیرن 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نداری نذر نکن اینجوری خدا بهت حاجتتو نمیده چه پررو هم هست...

همه هم الآن‌ طرفدارش هستن که زحمت کشیده .والا منم بدم نمیاد خونه ام مهمونی بدم روحیه ام باز شه،اونم با پول مردم به نام نذر و اینا 

بگم‌ نمیدم بقیه چپ چپ نگاه می کنن انگار جرم کردم .اونم از سر بیکاری و واسه اینکه وقت خودش در کنه بهش ...

همه این حرفا توجیه نمیشه عزیزم 

حفظ آبرو یعنی چی؟

اگر مبلغ انقد زیاد نیست که نشه ندی که هیچ 

اما اگر مبلغ انقد هست که تو زندگیت کاری انجام بدی باهاش 

نباید اجازه میدادی 

بچه خواهرم مریص بود بعد مادر شوهرش ندر کرده بود که اگه خوب شد فلان کارو بکنه...بچه که خوب شد به اینا ...

من از مرجع پرسیدم گفتن اصلا قبول نیست واسه کسی نذر کنید و بگید اون انجام بده یا پولشو بده

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
شرایط و احکام نذر رو خوندی عزیزم؟نمیشه از طرف کسی نذر کرد براش

خودش همه چی رو می‌دونه گلم منم می‌دونم ولی باز طرف میگه مشارکت کنید اونم مشارکت اجباری ،یعنی هر کس پول نده تو اون جمع انگار جرم کرده .یه خانم گفت نمیدم‌ اشکش‌ در آوردن بس که تیکه بارش کردن 

منم اونو دیدم دیگه حرفی نزدم دادم چون بدم میاد تو جمع همه با هم هماهنگ هستن تحقیر بشم .ولی راضی نیستم پولی که دادم .در واقع آبروم گذاشتن گرو اون پول 

همه هم الآن‌ طرفدارش هستن که زحمت کشیده .والا منم بدم نمیاد خونه ام مهمونی بدم روحیه ام باز شه،اونم ...

همچین چیزی تالا نشنیده بودم که یکی نذر کنه پولشو از بقیه بگیره! شما هم نده مطمئن باش خیلیا مثل خودتن ولی تو رودرواسی گیر کردن و برا حفظ ظاهر طرفداری میکنن، این رسم رو بشکن و نده تا دیگه از این گوه خوریاش نکنه، براتم اصلا حرف دیگران مهم نباشه، مطمئن باش بقیه هم میان تو جبهه ی تو کم کم

همه این حرفا توجیه نمیشه عزیزم حفظ آبرو یعنی چی؟اگر مبلغ انقد زیاد نیست که نشه ندی که هیچ اما اگر مب ...

نه مبلغ کم بود ولی بازم من راضی نیستم .با همون ترجیح میدادم یه اسباب بازی واسع بچه ام بگیرم .چرا هزینه عقده خالی کردن یه عده که اسمش میزارن نذر من باید بدم‌حتی یک ریال واقعا حرصم گرفته الان که فکرش می کنم 

بگم‌ نمیدم بقیه چپ چپ نگاه می کنن انگار جرم کردم .اونم از سر بیکاری و واسه اینکه وقت خودش در کنه بهش ...

این جور مواقع بگو من خودم تازه فلانجا دادم.یا اینقدر نذر داشتم،ادا کردم.

همسر منم از تعیین تکلیف کردن تو محل کارش بدش میاد.وقتی میبینه کسی اینجوری پول نذرشو درمیاره،محترمانه با همین جملات ردش می‌کنه.

تازه دیدم بعضیا نذر آش میکنن.بعد میان از فامیل و همسایه‌ها،اقلام خوراکیش یا پول نقد میگیرن که برا پخت آش استفاده کنند.میگن آش گدایی نذر کردیم.اینقدر بدم میاد.میگم خوب روشون میشه،نداری،نذر نکن،نذر دعا و نماز و قرآن کن.نذر روزه کن،نه اینکه یچیزی بپزی که دیگران هزینشو بدن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

همچین چیزی تالا نشنیده بودم که یکی نذر کنه پولشو از بقیه بگیره! شما هم نده مطمئن باش خیلیا مثل خودتن ...

نه عزیزم  همه با هم هماهنگ هستن .جو‌ این محیط با کل ایران  فرق داره .امروز داخل گروه دیدم کلی هم ازش تشکر کردن واقعا حرصم گرفت .یادمه پارسال گفتم نمیدم‌ جوری حرف زدن و رفتار کردن که انگار مفسد فی الارضم .کلا نابودم کردن آخرم پول رو گرفتن دیگه امسال گفتم بی حاشیه بدم بره چون اعصاب هم ندارم مثل پارسال بجنگم با این روش های غلط آدم های بی درک و شعور