2777
2789
عنوان

چرا من باید پول نذر اونو بدم

723 بازدید | 49 پست

یه بنده خدایی نذر داشته تو خونه اش یه مراسم بگیره .حالا اومده هزینه مراسم رو بین همه تقسیم کرده (همکارها و...)گفت هر کدوم باید یه مبلغ که مشخص شده بدن و اینکه اجبار هم کرده .حالا من اصلا شرایط هم ندارم مراسمش شرکت کنم ولی دیگه چون گفت و همه هم دادن منم تو رو دروایسی گیر کردم بهش دادم .حالا همه هم دارن ازش تشکر می کنن که ازش ممنون هستن واسع کارش و اینا 😐خدایی فازشون چیه ؟اون نذر کرده پولش هم از ما گرفته الان باید ازش قدر دانی کنیم ؟اصلا چرا پول نذر اون بقیه باید بدن ؟؟؟؟🤔تو رو خدا از این کارها نکنید ما راضی نیستیم از ترس آبرومون و اینکه نگن طرف بیچاره است پول رو می‌دیم ولی دلمون راضی نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرهمسر منم این مدلی نذر میکنه، یهو پیام میده نذر کردم برای سلامتی همه این ماه گوسفند بکشیم، سهم شما فلان تومان🤐😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه بعضی ها برا اینکه بقیه هم تو ثواب شریک بشن میگن اگه دوست دارین کمک کنین 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه خواهرم مریص بود بعد مادر شوهرش ندر کرده بود که اگه خوب شد فلان کارو بکنه...بچه که خوب شد به اینا گفت باید اینقدر پول بدین فلان جا!! تازه بهشون تیکه هم مینداخت که چرا نذرتونو نمیدین!😂

شمام اشتباه کردی باید میگفتی فلانی شما نذر کردی نه من ، خودت پولشو بده..

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
طرف بیچاره س یعنی چی؟خب راحت بهش بگو شرایطم جوز نیست

بگم‌ نمیدم بقیه چپ چپ نگاه می کنن انگار جرم کردم .اونم از سر بیکاری و واسه اینکه وقت خودش در کنه بهش خوش بگذره نذر کرده و هزینه اش رو از ما انگار طلبکاره و ماهم بر حسب محیط  وجود محیط و واسه حفظ آبرو مجبوریم بدیم .وقتی جلو همه میگه خانم فلانی شما یعنی دوست نداری تو نذر شرکت کنید و براتون متاسفم و اینا ما هم مجبوریم واسه حفظ آبرو مون پول رو بدیم 😂

بچه خواهرم مریص بود بعد مادر شوهرش ندر کرده بود که اگه خوب شد فلان کارو بکنه...بچه که خوب شد به اینا ...

والا گفتم .ولی بقیه جبهه گرفتن که چه حرفیه و همه باید مشارکت کنیم .و مثلا پونصد تومن که پولی نیست و اینا ....ولی خب من ترجیح میدم اون پونصد تومن خرج چیز دیگه کنم .نه اینکه بی اعتقاد باشم ولی نذر اون به من مربوط نیست به خدا