2777
2789
عنوان

واقعاموب بلندوپرزشتوزیبامیکنه🙁

142 بازدید | 9 پست

تواینستاهرچی کلیپ وعکس ازبلاگرامیبینی اکثراموهاپروبلندقیافه هاشایدزشت باشن امالامصب باموی بلندزشتیشون به چشم‌نمیاد🤔شماراهکاری دارین براپری موواینکه رشدش بسرعت باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم موهای منم خیلی بلنده  اما ریزش موی شدیدی دارم الآنم میخام کوتاه کنم تا زیر گوشم اما بین دو راهی موندم به نظرت چیکار کنم موهام هم فره درشته صاف نیست

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

عزیزم موهای منم خیلی بلنده اما ریزش موی شدیدی دارم الآنم میخام کوتاه کنم تا زیر گوشم اما بین دو راه ...

نه کوتاه نکن پشیمون میشی خب عزیزم برودکتردرمان بشی چراکوتاه حیف نباشع من ازخدامه بلندبشن

نه کوتاه نکن پشیمون میشی خب عزیزم برودکتردرمان بشی چراکوتاه حیف نباشع من ازخدامه بلندبشن

از بس مکمل مصرف کردم معدم داغون شده دکتر هم فقط ویتامین میده 

اینقد ریزش زیاده که همش باید خونه رو جارو بکشم خیلی کلافه شدم قبلا خیلی پرپشت بود اما بعد از سقط جنین اینطور شدم رشدش خوبه اما 

از بس مکمل مصرف کردم معدم داغون شده دکتر هم فقط ویتامین میده اینقد ریزش زیاده که همش باید خونه رو جا ...

ای بمیرم خب اون روش تزریق امپول توسرچی اخع تواینستادیدم بلافاصله جواب میده جای موهای ازدست رفته موی جدیددرمیادوجلوی ریزشومیگیره

ای بمیرم خب اون روش تزریق امپول توسرچی اخع تواینستادیدم بلافاصله جواب میده جای موهای ازدست رفته موی ...

خدا نکنه عزیزم فدات بشم ❤️ نشنیدم تا حالا شوهرم بیاد ببینم چیه آخه خودم ندارم اینستا واقعا تاثیر داره به نظرت موهام در حالت معمولی تا باسنمه اما اگه اتو کنم تا رونم مباد خیلی حیفم میاد تا حالا هم رنگ نکردم کلا خیلی مراقبت میکنم واسه همین خسته شدم از موهام

خدا نکنه عزیزم فدات بشم ❤️ نشنیدم تا حالا شوهرم بیاد ببینم چیه آخه خودم ندارم اینستا واقعا تاثیر دار ...

اره عزیزم توشهرتون یاپزشکای اینستابگرددنباال پزشک خوب فک کنم اسمش مزوتراپی وپی ارپی هستش منم سرپ کچللله هیرویت شروع کردم بهخوردن اماموی جدیدندیدم انشالله نتیجه میگیری