2777
2789
عنوان

همسرم اصرار داره دخترم بدیم بهزیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 78 پست
مشکل از عصر تا صبحه که همسرم خونست...مراکز شبانه روزی فقط هستنداابته شنیدم تهران متفاوته ولی ما تهرا ...

می‌تونید هفتگی یا چند روزه بذارید تا شرایط روحی شمام بهتر بشه

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداب دلت صبر وارامش بده خیلی برای یه مادرسخته نه میتونی دل بکنی ازدخترت نه میتونی این وضعیت تحمل کنی ...

نه بک پسر هشت ساله دارم سالمه، اونم تحت فشاره

خیلی استرسیه حیلی چون چندساله تو بحران بوده طفلی.‌‌

خودم ۳۳

قبل شش ماهگی اصلا مشخص نبود؟

خب قبل شش ماه درک و فهم خاصی اونقد نداره که بخوای مطمئن شی معلوله ذهنیه

ولی من تو ذهنمه دوماهگی حدودا نگام میکرد... البته کلا اینقد علم پزشکی درین زمینه ها عقبه فرقی نداره کی بفهمی... من از،شش ماهگی کاردرمانی بردم شاید نمیبردمم همین بود

میگن علتش ناشناختستازمایشای ژنتیک سالم بودن ولی میگن ژنای ناشناخته خیلی زیادن بازم ممکنه ژنتیکی باشه ...

اسی خیلی خوب و مهربونی .من خودم اینقدر تو زندگی تحت فشارم الان یه لحظه خودمو جات گذاشتم فکر کنم یه روز این شرایط و تحمل نمی‌کردم .واقعا اگه توان مالیشو دارین بزارین بهزیستی اما واقعا رهاش نکن همیشه بهش سر بزن شاید اون شما رو نشناسه اما در هر صورت شما پدر و مادرشین

الهی گره زندگیتون باز بشه خدا رو چه دیدی.  خدا بهت قوت و صبر بده و ارامش روحی و جسمی انشاءالله بهتر میشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خدا نکنهدعامون کن شاید یک دعا اثر کنه

اول صبحی اولین دعای امروزم برای شماست از خدا میخام هرچی صلاحتونه و هرکاری باعث آرامشتون هست رو سر راهتون قرار بده ..خدارو چه دیدی شاید معجزه ای شد بچتون خوب شد برای خدا کاری نداره ❤️❤️❤️

عزیزم اوتیسم درمان نداره فقط با دارو میشه کنترلش کرد.

دارو هم بدبختی داره

هر دارویی به هم میریزش جوری شده دارم یکی یکی کمشون میکنم تا قطع بشن

اثر مثبت که نمیبینیم حداقل بی قرلریاش کم میشه این داروهای افزایش تمرکز و افزایش حافظه نباشن