😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..
نع اصلا.. منظورم اینه جدی و قاطعانه صحبت نمیکنم زیاد گرم میگیرم و خودمونی میشم شاید این باعث میشه مخ ...
درسته متوجه شدم
خب همون اول که گفتید مخاطب هاتون جوابتون رو نمیدن خودم متوجه شدم ممکنه زمان درست رو برای گفتن حرف ها همنطور که خودتونم اشاره کردید نمیدونید
بنظرم سکوت رو تمرین کنید البته خیلی ساکت بودن هم خوب نیس ولی سعی کنید زیادی گرم نگیرید صمیمی و خودمونی نشید حد و فاصله رو رعایت کنید مثلا هر چیزی که میاد توی ذهنتون سریع به زبون نیارید اول فکر کنید بگم یا نه بیشتر موارد با لبخند یا جواب کوتاه و درست جواب بدید از مشاور هم میتونید کمک بگیرید
کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺
بیا جامونو عوض کنیم اسیمنم از بس کم حرفم انگار لالم
😂😂😍😍بیا خودم درستت میکنم
کاری نداره هرچی به ذهنت میاد بگو البته باید بهترینش انتخاب کنی..اشتباه منو نکنی
اگر هم دایره لغاتت کمه کتاب بخون .. بین منم میدونم سکوت خوبه اما کم حرفی ادمو پیر میکنه
ما باید معاشرت کنیم با دیگران راجب احساسات روزمره و....اینطوری انرژی ها در جریانه و آدم سرزنده و شاد میمونه
😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
درسته متوجه شدم خب همون اول که گفتید مخاطب هاتون جوابتون رو نمیدن خودم متوجه شدم ممکنه زمان درست رو ...
😊🥰بله درست می فرمائید ممنون از راهنماییتون...
اینطوری خوبه؟
ما دنیارو چون عمیق تر میبینیم میدونیم ک لازم نیست آدم خیلی جدی بگیره همه چیو
چون هیچ چیز همیشگی نیست
دعوا جدیت مغرور بودن واقعا تو این دو روز دنیا چه سودی داره
😊🥰بله درست می فرمائید ممنون از راهنماییتون...اینطوری خوبه؟
بله خوبه
کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺
ولی خوب اره اگر بقیه همه چی تو بدونن دیگ مرموز نیستی .. چیزی برای کشف دیگران نداری
آره مثل منم خوب نیست
یکم خویشتن دارتر بهتره
و اینک وقتی یهو صمیمی میشی میخندی احمق بنظر میای😑😒
پنهان کارتر بهتره
زیاده گویی
همه چیت به نمایش عموم گذاشتن
احترام قائل نشدن برای خودت