2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 53 پست
یاد خودم افتادم وقتی سرفه شدید میزدم نصف شب و بابام فش میداد بهم 🙂

عزیزم 💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(۱۴۰۳/۴/۲)کاش دلتنگی وجود نداشت🙂 یارب...آنچه خیر است تقدیر ما کن ❤️✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قدیما پدرمادرا انقد نفهم بودن نمیدونستن باید ببرن دکتر حداقل اگر پول نداشتن ببرن فحش چرا میدادن؟ باب ...

۸۰ درصد والدین قدیمی نفهم بودن واقعا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کلا سر قضیه همسرم که اون موقع دوست بودم باهاش ما رو بیرون دید ازون موقع اخلاقش خراب شد

نه بابای من موقع بچگیم اینجوری بود چیزی ازمن ندبده بود فقط خودش اخلاقش بد بود. اونموقع من مدرسه هم نمیرفتم سرفه میکردما عصبی میشد شدید

نه بابای من موقع بچگیم اینجوری بود چیزی ازمن ندبده بود فقط خودش اخلاقش بد بود. اونموقع من مدرسه هم ن ...

سه سال تمام عذاب کشیدم میرفتم دستشویی از جلوش رد میشدم هم فشم میداد

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
۸۰ درصد والدین قدیمی نفهم بودن واقعا

خداروشکر پس قبول داری حرفمو؟ همون پدرمادر من الان دارن به من بچه داری یاد میدن بقران خیلی عوض شدن چطور ممکنه؟ اینا همون پدرمادر قدیم نیستن مگه چطور من بچه بودم اینارو نمیدونستن؟

خداروشکر پس قبول داری حرفمو؟ همون پدرمادر من الان دارن به من بچه داری یاد میدن بقران خیلی عوض شدن چط ...

آخ زدی توخال بخدا...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خیلی سخته عزیزم میدونم ماها نسل سوخته ایم . نه بچه درست حسابی شدیم نه الان که مادریم مادر درست حسابی

الان که ازدواج کردم واقعا رفتار پدرشوهرم با دخترش میبینم حسودیم میشه

آخ زدی توخال بخدا...

چی بگم گلم همه اینا سرم اومده و میدونم چجوریه خیلی حرفا واسه گفتن دارم ولی چیکار کنیم اخه ولش کن . همین دیشب هم باهاشون قهر بودم بچگیای خودم یادم میفته . به بچم چیزی بگم پامیشن منو میزنن منم افسرده شدم از دستشون خب منم بچشون بودم ینی دختر منو ازخود من بیشتر دوست دارن

معلومه که عقده میشه تودلت . عقده بزرگتر ازاینم مگه داریم؟ عقده محبت پدرمادر

مادرم خیلی سعی کرد جاشو جبران کنه برام همه کاربرام می‌کنه ولی من دلم بغل بابامو میخواد