2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 53 پست

عزیزم قشنگ بچه رو بخوابن به پشت قطره ام از قبل آماده کن درشم بازکن بایه دست دستاشو بگیر بایه دست سریع دوتاقطره بریزتوی بینیش تومادرقوییی هستی نمیزاری بچه اذیت بشه این قطره ه ها آب ونمکه هیچی نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق داد و بیداد هم نداره چطور مادرا شبا هزاربار بیدار میشن شیر بدن

بلاخره خب 

مرد خونه میخواد بره سرکار نیاز به استراحت داره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان یه مرد تاپیک میزد بچم گریه میکرد مادرش رو صدا زدم کمک کنه داد و بیداد کرد همتون داشتین میگفتین وای این چطور مادریه بچه گربه میکنه خوابیده 

حالا یه مادر تاپیک زده و ناراحته چرا همسرش داد و بیداد کرده همه دارین میگین مرد بیچاره خواب بوده خب 

درک نمی‌کنم واقعاً 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
و من از ترسش کل شب جلو ذهنم می‌گرفتم تا صدام بیرون نره

قدیما پدرمادرا انقد نفهم بودن نمیدونستن باید ببرن دکتر حداقل اگر پول نداشتن ببرن فحش چرا میدادن؟ بابای منم عصبانی میشد درضمن فحش به دختر بچه نمیدن اصلا اونم پدر

ببین کلا اگه انتظار داشته باشی تو این زمان‌ها و سر و کله زدن با مریضی بچه شوهر کمک خاصی بکنه خیلی اشتباه کردی. واقعا ندیدم شوهری سر سرماخوردگی بچه مدام بیدار بشه تب چک کنه، دارو بده، بچه رو آروم کنه!!

اگه از اول انتظار کمکی از شوهرت تو اینکارا نداشته باشی، دیگه بیداریم نمیکنی که بدتر اعصابت خورد بشه.

قدیما پدرمادرا انقد نفهم بودن نمیدونستن باید ببرن دکتر حداقل اگر پول نداشتن ببرن فحش چرا میدادن؟ باب ...

کلا سر قضیه همسرم که اون موقع دوست بودم باهاش ما رو بیرون دید ازون موقع اخلاقش خراب شد

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار