2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توام دوسش داری؟🥲

من مرحله اخرم همش می خوام بهش پیام بدم غرورم اجازه نمیده توتاحالاسعی نکردی بهش پیام بدی ؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
نمیشه برگردید کار هم؟🥲

اون مغرورولجبازمیترسم برم جلوضایع شم 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
منم مرز طلاقم طلاق عاطفی شدیم خیلی وقته از طلاق میترسم خیلی احساسی ام‌خیلی سخته؟ مشکلاتت چی بود

اره حداقل واسه من که خیلی سخت بود

چون دوسش داشتم 

مشکلاتمون بیشتر لج و لجبازی بود

من مرحله اخرم همش می خوام بهش پیام بدم غرورم اجازه نمیده توتاحالاسعی نکردی بهش پیام بدی ؟؟

چرا من اواخر دادم اون لجبازی کرد 

بعدا هم اون داد من کوتاه نیومدم 

منم مرز طلاقم طلاق عاطفی شدیم خیلی وقته از طلاق میترسم خیلی احساسی ام‌خیلی سخته؟ مشکلاتت چی بود

صدبرابرازاون چیزی که فکرمیکنی سخت ترمن اوایل خوشحال بودم که ازادشدم الان مثل چی پشیمونم نمی تونم فراموشش کنم مخصوصاکه بچه باشه بدتر

یکیو واسطه کن

اوایل واسطه کردم بدترلج کردم گفت مهریه ت رومیدم تموم کن منم رفتم گفتم مردنیستی ندی اونم داد😬

ن‌ اتفاقا خودمم همش دارم به این مسئله فکر میکنماما متاسفانه ذهن گاهی آدمو گول می‌زنه

اگه واقعا قصد برگشتن داری به ترتیب سه تا کارو حتما انجام بده

۱) با یه مشاور خوب صحبت کن 

۲) با یه وکیل آدم حسابی صحبت کن

۳) از طریق واسطه مزه دهن همسر سابقت و وضعیت فعلیشو دریاب 

در هر کدوم از مراحل اخلال ایجاد شد پروسه رو تعطیل کن.

نگو گلم مشکلت چی بود چند سال زندگی کردی؟ بچه داشتی؟ بعد طلاق خاستگار نداشتی؟

من یه ساله جدازندگی میکنم هنوزطلاق رسمی نیست درگیردادگاهم اون خیانت کردبعدخودشم درخواست داد۱۰سال زندگی کردیم دوتابچه