2777
2789
عنوان

در عرض نیم ساعت تمام خونه دود شد رفت هوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 52 پست
به قول مادربزرگم ضرر جانی نباشه مالی دیر یا زود حل میشه انشاءالله

اون قدیم بود عزیزم

الان تو این گرونی ضرر مالی باعث ضرر جانی میشه

خدا فقط کمکشون کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا آتیش سوزی اومد داره؟اولین باره میشنوم

اره

ماهم اتیش سوزی واسمون پیش اومد 

بعد یکسال همه چی بهتر شد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آره دیگه دزد نبوده آتش سوزی بوده همه وسایلش سوخت رفت هوا ولی من تعجب میکنم چرا قابلمه زودپز یا گاز ک ...

آب میشه دیگه

شعله گاز کمه

هر فلزی تو آتیش بندازی تا یه حرارتی تحمل میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

زودپز روشن بوده تو خونه؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
آره دیگه دزد نبوده آتش سوزی بوده همه وسایلش سوخت رفت هوا ولی من تعجب میکنم چرا قابلمه زودپز یا گاز ک ...

همین دیگه خیلی عجیبه

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

اون قدیم بود عزیزمالان تو این گرونی ضرر مالی باعث ضرر جانی میشهخدا فقط کمکشون کنه

آره والا خدا کمکشون کنه با حرف باید دلداری داد عزیزم اینطوری بگی که بنده های خدا دوراز جون دق میکنن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
تن شون سلامت خدا بهشون صبر و رزق عظیم بده زودتر خودشونو جمع کنن دوباره سرعت عمل آقا دزده بالا بوده

دزدی نبوده عزیزم فقط آتش سوزی آخه در عرض نیم ساعت که دزد نمیتونه کل خونه رو بار کنه