2777
2789

خیلییی ذهنم درگیرش شده 

دخترعمم تو اهواز زندگی می‌کنه شوهرش می‌ره سرکار یه دونه بوش می‌ره مدرسه خودش  هم رفته مغازه میوه واینا 

بخره فقط نیم ساعت خونه نبود وقتی برگشت تماااام خونه آتیش گرفته بود 

میگن شاید سیم چیزی اتصالی کرده دلیلش مشخص نشد 

ولی عجیب ماجرا اینجاست در عرض نیم ساعت هییییچ وسیله خونه نموند یخچال آب شده تلویزیون پودر شده 

دنبال وسایلش مثل قابلمه زودپز قاشق و..و.. اینا میگشت اصلا هیچی نبود حتی طلاهاش آب شده نیست 

دزد هم نبوده ها چون در عرض نیم ساعت کله وسایل وظروف رو نمیشه برد همشون آب شدن اصلا نیست هیچی هیچی 

مبل فرش کمد ...همشون  نیست شدن هیچی دیگه ندارن فقط یه خونه سوخته ولبایهاشون که تنشونه 

ذهنم درگیره همش میگم آخه زودپز که زریش شعله هست نمیسوزه که یا قابلمه چطور اثری ازشون نیست 

بشقاب چینی اینا فقط خورد شدن اثرشون هست ولی بقیه لوازم اصلا نیست شدن مگه میشه اصلا در مخیلم نمیگنجه 

در عرض نیم ساعت ....

اینم بگم آتیش گرفته بعد تمام شانگهای بخاری وگازذاینا سوخته خونه پر گاز شده ولی  عجیبه که در عرض نیم ساعت هییییچی نیست همش نیست شده 

خیلی برام عجیبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چقدر بد

بازم خداروشکر خودشون خونه نبودن

خدا رحم کرد

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

خداروشکر واقعا خودشون سالمن.

آتیش سوری اومد داره

حالا ببین چجوری خدا جبران کنه واسشون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

واقعا چرا..؟

اتشنشایی یا پلیس چیزی نگفتن؟

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

خداروشکر که خونه نبودن.وضع مالیشون در حدی هست که بشه دوباره یه زندگی رو ساخت؟البته با این شرایط اقتصادی💔

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

تن شون سلامت خدا بهشون صبر و رزق عظیم بده زودتر خودشونو جمع کنن دوباره سرعت عمل آقا دزده بالا بوده 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....