2777
2789
عنوان

زن داداشم به داداشم گفته دماغمو عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 27 پست
اخه نمیخام توهین کنم به زنداداشم خیلی هم خانوم کاملیه اما در مقابل داداشم اعتماد به نفس نداره

کاری نداره داداشت بهش بگه من دماغتو خیلی دوست دارم میشه عمل نکنی

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه نمیخام توهین کنم به زنداداشم خیلی هم خانوم کاملیه اما در مقابل داداشم اعتماد به نفس نداره

خوب دیگه آشیه که خودش پخته 

یه پیشنهاد بدم زیاد تو کارشون دخالت نکن شما نیتتون خیره ولی آخر کار بده میشی چون خواهر شوهری مخصوصا که میگید اعتماد به نفسش کمه پیش داداشت

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

خوب دیگه آشیه که خودش پخته یه پیشنهاد بدم زیاد تو کارشون دخالت نکن شما نیتتون خیره ولی آخر کار بده م ...

اره عزیزم موافقم ولی دیدم داداشم ناراحته ک باهاش قهره گفتم یه کاری براش بکنم چون اینا کلا باهمن اون تاپیکمم بخون عزیزم که گفتم خودش اومده خواستگاری

بهتر آشتی نکنن زنک با اون سنش شرم نمیکنه لوس بازی در میاره اه اه اه چندشششششش

اون تاپیکمم بخون که گفتم خواستگاری کرده خودش خیلی دختره موبیه خیلیم اخلتق داره نمیدونم چرا اینجوری کرد

واااا بسم اللهازین ادماس که به هیچ سازیش نمیشه رقصیدحالا اگ گفته بود عمل نکن میجنگید که تو خسیسی و ف ...

نه اخه خودش پول داره برای عمل الانم که نامزدن باباش براش ماهانه حدود۷۰ میزنه داداشم هرچی بهش میگه به بابات بگو دیگه نزنه خرجت بامنه میگه نه نمیخام سرم منت باشه دختر خوبیه ولی این اخلاقاش یه جوریه

نه اخه خودش پول داره برای عمل الانم که نامزدن باباش براش ماهانه حدود۷۰ میزنه داداشم هرچی بهش میگه به ...

خب یه هدیه بگیره و اینکه با حرف از دلش دراره بنظرم از هدی هم مهمتره

بگه من خواستم اختیارت دست خودت باشه و اجبارت نکنم وگرنه همینجوری قشنگی

ولی بنظرم چون خودس از داداشت خواستگاری کرده تا اخر عمرش تو دلش اینو میگه که نکنه این منو نمیخواسته و....اعتماد بنفسش پایینه برا همین قضیه

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

خب یه هدیه بگیره و اینکه با حرف از دلش دراره بنظرم از هدی هم مهمترهبگه من خواستم اختیارت دست خودت با ...

واقعا عزیزم چه جمله قشنگی گفتی همینو میگم داداشم میگه 

اره دقیقا منم حس میکنم ولی داداش من دوسش داره واقعا خیلیم بهش گوشزد میکنم بهش زیاد ابراز علاقه کنه ولی هرچیم باشه این احساس باهاشه 

واقعا عزیزم چه جمله قشنگی گفتی همینو میگم داداشم میگه اره دقیقا منم حس میکنم ولی داداش من دوسش داره ...

بلهههه برای همین میگن خوب نیست دختر خواستگاری کنه چون ما دخترا حساسیم نسبت به این چیزا

دیگه اون حس رو باید از داداشت بگیره تا حساسیتش کم بشه رو این موضوع

باید داداشت اعتماد به نفس بده بهش

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

بلهههه برای همین میگن خوب نیست دختر خواستگاری کنه چون ما دخترا حساسیم نسبت به این چیزادیگه اون حس رو ...

بله دقیقا زن داداشمم خیلی از بچگی نازشو کشیدن ولی همیشه این احساس همراهشه 

اره دقیقا داداشم باید خیلی مراقب رفتاراش باشه اتفاقا داداشم میگه از وقتی خودش اومده خواستگاری من حسم بهش خیلی بیشتر از قبل شدهه میگه واقعا بخاطر این شجاعتش تحسینش میکنم ولی هیچ وقت به روش نمیارم داداشم همش جلوی خانواده اش میگه من حاظرم هرکاری برای دخترتون بکنم حتی وانمود میکنه که اون پیگیرش بوده