2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاید♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 47 پست
ممنونم عزیزم لطف داری الان میرم نماز و زیارت عاشورا بخونم دعاتون میکنم بازم ان شالله سالم باشن همیشه

مامان محمد جان من با همین دل شکستم که مطمئنم حدا میشنوه براتون دعا کردمبرای همه دوستانی که دعا خوندن از ته قلببببببم دعا کردم😭😭😭❤️❤️❤️❤

الهی لطف و رحمت خاص الهی یک لحظه هم از زندگیتون دریغ نشه ❤️❤️❤️❤️

براتون صلوات فرستادم❤️❤️❤️

لطف کن برای منم دعا کنsevdaحاجت روا بشی

چشم حتما اگر لایق باشم 

شمام منو دعا کنید ممنونم

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعا در حق دیگری خیلی گیراستهم برای دیگران دعا کنهم التماس دعا کن♥️

میدونم گیراست که خواستم دعام کنین چرا فکر کردین من با۳۷سال سن اینو نمیدونم  دعا در حق دیگران معجزه میکنه عاقبت بخیر شین

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
مامان محمد جان من با همین دل شکستم که مطمئنم حدا میشنوه براتون دعا کردمبرای همه دوستانی که دعا خوندن ...

مممنونم عزیزم خیلی خوشحالم کردی ان شالله خدا به دل شکستت نگاه بندازه گلم 

خبر حاجت رواییتو بهم بدی 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

لطفا دعا کنید من و خواهرم به همه حاجتامون برسیم و عمیقا بشه از ته دل بخندیم و اشک شوق بریزیم🥺

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
میدونم گیراست که خواستم دعام کنین چرا فکر کردین من با۳۷سال سن اینو نمیدونم دعا در حق دیگران معجزه م ...

ان شاءالله🤲🏻♥️

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
لطفا دعا کنید من و خواهرم به همه حاجتامون برسیم و عمیقا بشه از ته دل بخندیم و اشک شوق بریزیم🥺

🤲🏻🤲🏻♥️

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
صلوات فرستادم براشون ان شالله سالم باشن

ازت خیلی ممنونم   خدا بهت دل شاد  بده   تو. دعا هاتون. پدرمو فراموش نکنید 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
مممنونم عزیزم خیلی خوشحالم کردی ان شالله خدا به دل شکستت نگاه بندازه گلم خبر حاجت رواییتو بهم بدی

انشالله😭😭😭❤️❤️❤️

منم میرم زیارت عاشورا به نیت سلامتی و عاقبت به خیری همه دوستانی که اینجا دعا کردن و به نیت سلامتی همه بیمار ها 

قربونت برم من چه قدر شما دوستان نی نی سایتی ها قلبتون پاکه😭😭❤️❤️❤️❤️الهی خدا تن سالم و عمر طولانی ...

خدا نطر کنه به همه‌ی حاجتات ممنونم قشنگم ❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🩷🩷🩷🩷💞💞💞💞

ازت خیلی ممنونم خدا بهت دل شاد بده تو. دعا هاتون. پدرمو فراموش نکنید

چشم عزیزم الان میرم نماز و زیارت عاشورا بخونم دعاشون میکنم شمام منو دعا کنید محتاج دعام 

ممنون

چشم عزیزم الان میرم نماز و زیارت عاشورا بخونم دعاشون میکنم شمام منو دعا کنید محتاج دعام ممنون

حتما. براتون. دعا میکنم. ۱۵ صلوات ب نیت  حضرت ام البنین فرستادم براتون  خدا اجرت بده 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم