2777
2789
والا همینو بگو حیف نیست اسم به این قشنگی رو بزاری روی اسفناج و تخم مرغ🙄🙄

فقط اولی گل در چمن 

میخواستم بگم لطفا رسپیش بگید که گفتن 😂😂😂😂

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط اولی گل در چمن میخواستم بگم لطفا رسپیش بگید که گفتن 😂😂😂😂

🤣🤣

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
واقعا اسمش خیلی قشنگ بود انتظار اثر هنری داشتم😂😂

دقیقا منم منتظر بودم یچیز خاص بگه😂😂😂😂

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
چقد اسماش به غذاعه نمیاد دیگه اسفناج چیه گل در چمنو نرگس بهش میگن😂😂😂😂اسم اولی که شنیدم گل در چمن ...

این یه غذا قدیمی هستش بابام خیلی دوست داشت مامانم هر وقت میخواست تحویلش بگیره صبحانه براش درست میکرد اینکه برات تعریف کردم حدود ۲۵ سال پیش که پدرم زنده بود

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

برای ادم بد غذا چیزی درست کردن مصیبته حق داری

بدبختی اینجاس هم بدغذان هم اینکه دائم گشنه ن منم با اینجور چیزا سرگرمشون می کنم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
این یه غذا قدیمی هستش بابام خیلی دوست داشت مامانم هر وقت میخواست تحویلش بگیره صبحانه براش درست میکرد ...

عزیزم روحش شاد باشه 🥲🌷🌷

ممنونم عزیزم انشالله قلب مهربون تون همیشه به شادی و سلامتی بتپه

عزیزه دلمی همچنین قشنگم🤍سلامت باشید همیشه