2777
2789
عنوان

شبا تا چه حد آزاد میخابین

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 73 پست
تیشرت و شلوارپسرم ۱۲/۵ سالست و سن حساس رعایت میکنمکوچکتر بود تاپ و شلوارک هم میپوشیدم اما الان اصلاو ...

من پتو باید روم باشه نباشه نمیتونم بخوابم انگار امنیت دارم با پتو

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پا درد و کمر درد دارم وقتی سنگین روم هست آرامش میگیرم

بدون تشک میخام ولی بدون پتو نه 🤣

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

تاب شورتک های ساتن بیشتر یه پسر ده ساله دارم خیلی سفت و سخت نمیگیرم طبق تجربه کنجکاوتر میشن...نه حال ...

اگه تاپ شلوارک و شورتک پیش پسر بچه ده ساله باز نیست چی بازه دقیقا؟؟

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق
یاخدا لحاف سنگین حتی تو تابستون؟؟؟

آره به خدا

قبلا یه لحاف از پنبه داشتم آنقدر سنگین بود شوهرم آتیشش زد

حالا لحاف پشمی دارم کا از تختم بزرگ تره موقع مرتب کردن تخت چند تا میکنم تا رو تخت جا بشه

اگه تاپ شلوارک و شورتک پیش پسر بچه ده ساله باز نیست چی بازه دقیقا؟؟

نه شورتک که موقع خواب بیشتر میپوشم

ولی شلوارک از نظر من باز نیست 

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️