2777
2789
عنوان

شبا تا چه حد آزاد میخابین

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 73 پست
مادر من لباس تور میپوشید به ما سر میزد مییرفت اتاقش درو قفل میکردهمش میترسیدم که چیکار میکنه چرا درو ...

یکی این مورد یکی هم صدای .... رو هم بچه بشنوه خیلی تو روحیش تاثیر میذاره حتما باید رعایت بشه بچه بلوغ زودرس میگیره

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با روسری میخابی

مادربزرگ من بیشتر از ۹۰سال عمر کرد موقع خواب کلاه میزاشت 

به ما هم میگفت سرلخت نخوابین

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
مادر من لباس تور میپوشید به ما سر میزد مییرفت اتاقش درو قفل میکردهمش میترسیدم که چیکار میکنه چرا درو ...

لباس تور؟🤣می‌رفته واسه بابات پری دریایی بشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

قشنگم هرچی بزرگتر بشن و عقلشون بیشتر برسه سخت تر میپذیرن اذیت میشی

اره باید سعی کنم جدا بخوابونمشون تا عادت کنن

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

پشماتو دوس داری؟

نه حال ندارم . 

بعدا لیزر میکنم . کلا بدنم زیاد مو نداره اما 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

تاب شورتک های ساتن بیشتر 

یه پسر ده ساله دارم 

خیلی سفت و سخت نمیگیرم 

طبق تجربه کنجکاوتر میشن...

نه حالا خیلی باز بگردم ولی خب اینجوری ام نیست که دامن و تیشرت و اینا بپوشم پیشش تاب شلوارک گاهی شورتک ....

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

تو خواب پیراهن یا تیشرت اما شلوار نمیتونم بپوشم یا مایو یا کلا لخت و این عادت بدیه . بچه ندارم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .