2777
2789
هورمونا تو بارداری چنان یهم میریزه ک بعضیا داغوننمن ک ماه اول نمیتونستم بلندشم بشینم از خستکی شدید ت ...

اره والا انقدر عصبی میشم زود گریه میکنم بعد یه ساعت میگم مگه چی شده اخه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره والا انقدر عصبی میشم زود گریه میکنم بعد یه ساعت میگم مگه چی شده اخه

تاپیکای منو نگاه بندازی حتی نوشتم پشیمونم

من ب غلط کردن افتادم کلا انگار افسرده شدم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

من ی بخششش تا از سرکار می اومد می دویدم بغلش گریه میکردم یا می اومد میدید گوشه اتاق نشستم دارم گریه میکنم .یه بخشش تا از سر کار می اومد همش در حال عق زدن بودم یا داخل حموم سرم توی لگن یا توی روشویی ...ی بخشش  هم وای عزززیزم هوس انار کردم واااای هوس طالبی کردم واییی ....قسمت  آخرش هم همش ولو میشدم بغلش با اون حجم سنگین ب شدت دوست داشتم هی برم بغلش ویار بغل داشتم  خاک عالم این جلف بازیا چی بود آخه خخخخ

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
هورمونا تو بارداری چنان یهم میریزه ک بعضیا داغوننمن ک ماه اول نمیتونستم بلندشم بشینم از خستکی شدید ت ...

خودمم باردار بودم اونم دوبار و میدونم چ خبره تو بارداری ولی خیلی خانما ادا درمیارن زیادی بزرگش میکنن و لوسن و فکر میکنن چون بارداری همهههههه باید در خدمت اینا باشن و بهش نگن بالا چشمت ابرو خیلیم دیدم اینو !!!! منظورم استارتر نیست کلی گفتم

من ی بخششش تا از سرکار می اومد می دویدم بغلش گریه میکردم یا می اومد میدید گوشه اتاق نشستم دارم گریه ...

خخخخخ منم میخوام حالت تحوع بگیرم ولی نمیاد که فک میکنم شاخ گول شکوندم میگم باید هر چی بگم اون بشه باید به حریم باشی خخخ

خود استارتر هم گفتن که الکی میگه شکمم درد میکنه که نازمو بکشن بقیه!!! پس همیشه لزوما هر بارداری انقدرررر اذیت نمیشه

خودمم باردار بودم اونم دوبار و میدونم چ خبره تو بارداری ولی خیلی خانما ادا درمیارن زیادی بزرگش میکنن ...

نه واقعا اعصابم زود خراب میشه دست خودم نیس ولی یکمم لوس میشم میگم نازمو بکشه

خود استارتر هم گفتن که الکی میگه شکمم درد میکنه که نازمو بکشن بقیه!!! پس همیشه لزوما هر بارداری انقد ...

حالت تحوع نمیاد که کاش بود ببین مثل اینکه کمبود محبت دارم میخوام اونا جبران بشه  

تاپیکای منو نگاه بندازی حتی نوشتم پشیمونممن ب غلط کردن افتادم کلا انگار افسرده شدم

اره منم با اینکه بعد یه سال اقدام کلی دارو باردار شدم ولی بعضی وقتا این حس ها میاد سراغم

خدایی خیلی جلف بوده کارت

من از خانواده دور بودم همزمان دلتنگی اونا رو داشتم دلتنگی و گریه ام دست خودم نبود و ب شدت هم آدم بدتهوعی بودم نمیدونم شاید تجربه نکرده باشی ب سختی من ‌.خیلی سخت گذشت بهم حالا ک ازش گذشتم فک میکنم چی بود مگه در حالی ک تا دم مرگ اذیت میشدم ازحالت  تهوع  صبح ، از آشپرخونه از یخچال از بوی نون و برنج و پختگی.. تنها پناهم شوهرم بود ک دیر می آوند خونه تو شهر غریب هم بودم .ولی خب بعضی خوش شانس اند اصلا نمی فهمن چ طور گذشت ب همه اموراتشان هم میگذرن

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
خودمم باردار بودم اونم دوبار و میدونم چ خبره تو بارداری ولی خیلی خانما ادا درمیارن زیادی بزرگش میکنن ...

اره من میخوام کسی نگه بالا. چشت ابروعه میخوام هر چی گفتم بگن چشمممم