2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد سریال کیمیا😂

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 39 پست
مادرخسته از زورزدن دکترخسته از کشیدن یکساعت بهم وقت استراحت دادن رفته یه چایی وسیگارکشیده اومده سرکا ...

🤣🤣

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله من داییم پ خالم دو قلو بودن خالم به دنیا اومده دو ساعت بعد داییم زمان قدیم سزارین نمیکردن طبیعی ...

یا خدا چه سخت

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
فیلمه یه سوال تخصصی استاتر فیلم کجاش واقعیه که اینجاش باشه

بالاخره سعی میکنن شبیه واقعیت بشه علمی تخیلی نیست که فیلم اجتماعیه 

والا منم با این سوال همه رو سرویس کرده بودم اخرم نفهمیدم

خوشحالم که تنها نیستم😂

چقدم زیبا نبود بنفشه و اون خواهر فضولش

واای من بیشتر از نرگس و معصومه خانوم حرصم می‌گرفت ذیدین چقد سرک می‌کشیدن تو خونه زندگی کیمیا و خانوادش ...تا یکی درشون میزدن اینا میپریدن بیرون ...یا همین پیمان چقد خودشو همه کاره و عاقل میدونست اصلا حرص داشتم از اینا 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

یک دقیقه بوده

نه مطمئنم یساعت گفتن 

چقدم زیبا نبود بنفشه و اون خواهر فضولش

شبیه خرگوش بود چقدم ضایع نقش دونفرو داده بودن به یه نفر

واای من بیشتر از نرگس و معصومه خانوم حرصم می‌گرفت ذیدین چقد سرک می‌کشیدن تو خونه زندگی کیمیا و خانوا ...

وای دقیقا نصف شبم صدای درشون میومد میپریدن تو کوچه