2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد سریال کیمیا😂

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 39 پست

منطق نویسنده و کارگردان: 

خداوکیلی سریال چرت تر از این نبود ببینید؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرخسته از زورزدن دکترخسته از کشیدن یکساعت بهم وقت استراحت دادن رفته یه چایی وسیگارکشیده اومده سرکار

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان
مگه میشه اون همه وقت ببره

اره دیگه 

خواهر من چاه که نیست درش باز شه دو تا بیفته بیرون

دوباره باید پروسه ی زایمان انجام بشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
تا دکتر ی چایی بزنه اون یکی هم اومده

لعنتی یساعت چایی نیست رفته ناهار زده چرت بعد از ظهرشم زده اومده

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
چه جالب منم موقع دیدن همین سوال اومد تو ذهنم خخخ

عهههه جدیی

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
اره منم دیدم یه دقیقه رو اشتباها گفتن یه ساعت

تازه باباشم گفت بخاطر یه ساعت زندگیتو خراب نکن