یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه بابا یه قاب جدید بگیر بگو قاب رو عوض کردن سردرنمیارن که دوربین هاشون شکل همه تو صفحه خود گوشی هم تغیری بود بگو اپدیتش کردم یا برنامه نصب کردم اینطوری شده سر درنمیارن
خواهر ببین کم توقع ها پشیمونی رو به همراه دارن اینا میگن طلا به خاطر جلوه اش یا به خاطر اون که میتونی پس اندازش کنی میگن نظر من ایفون رو انتخاب کن چون بیشتر تر خرج میفته هر چی پول مرد رو بیشتر خرج کنی بیشتر باهات میمونه دلش نمیاد ولت کنه میگه این همه خرجش کردمممم ولی بعد که خرید یه بار همونجا تو مغازه تشکر کن یه بارم وقت اومدی خونه بعد دو روز بگو دستت درد نکنه عزیز دلم خیلی گوشی جدیدم رو دوست دارم یادت باشه زن هر چی پر خرج تر و قرتی تر موفق تر
دلت نسوزه البته بازم خودت میدونیا ولی من چیزی که زنای موفق میگن رو گفتم چکش پاس میشه بالاخره یا نه ؟ پاس میشه و اصلا یادش میره ولی ارزشی که برات گذاشته و ارزشی که خودت برا خودت گذاشتی رو یادش میمونه بازم خودت میدونی عزیز دلم من نظرم رو گفتم