2777
2789
عنوان

بنظرتون دوست پسرم برای تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخام همین کارو کنم بابام نمیفهمه بازم ؟؟؟چون اینجوری نیست ازگوشی سردربیاره

نه بابا یه قاب جدید بگیر بگو قاب رو عوض کردن سردرنمیارن که دوربین هاشون شکل همه تو صفحه خود گوشی هم تغیری بود بگو اپدیتش کردم یا برنامه نصب کردم اینطوری شده سر درنمیارن 

نه بابا یه قاب جدید بگیر بگو قاب رو عوض کردن سردرنمیارن که دوربین هاشون شکل همه تو صفحه خود گوشی هم ...

اها 

فقط اگ رنگشو سفید بردارم بازم نمیفهمه،،؟؟؟چون رنگ سفید دوست دارم مال من رنگش گلد هست چه کنم

اها فقط اگ رنگشو سفید بردارم بازم نمیفهمه،،؟؟؟چون رنگ سفید دوست دارم مال من رنگش گلد هست چه کنم

اونجوری نمیشه میفهمن به نظرم چون همیشه که گارد رو گوشیت نیست بعدم اونا نفهمن فک و فامیل میفهمن به نظرم رنگش بخوای تغیر بدی ریسکه ممکنه متوجه بشن 

اونجوری نمیشه میفهمن به نظرم چون همیشه که گارد رو گوشیت نیست بعدم اونا نفهمن فک و فامیل میفهمن به نظ ...

اها پس رنگش عوض نمیکنم ممنونم ک راهنمایی کردی 

فقط یک سوال دیگ من مامانم تعجب میکنه که میخاد ۱۲پرو بخره وایفون ۱۱پروم رو بفروشه ؟؟؟

یا طلا ۸میلیونی انگشتر طلا بخره بیشتر تعجب اوره.؟؟ولی براایفون ۱۵میلیون سود میکنم ولی طلا۸میلیون 

ایول منم همینو میگم ولی بیشتریا گفتن طلا😐😐

خواهر ببین کم توقع ها پشیمونی رو به همراه دارن اینا میگن طلا به خاطر جلوه اش یا به خاطر اون که میتونی پس اندازش کنی میگن نظر من ایفون رو انتخاب کن چون بیشتر تر خرج میفته هر چی پول مرد رو بیشتر خرج کنی بیشتر باهات میمونه دلش نمیاد ولت کنه میگه این همه خرجش کردمممم  ولی بعد که خرید یه بار همونجا تو مغازه تشکر کن یه بارم وقت اومدی خونه   بعد دو روز بگو دستت درد نکنه عزیز دلم خیلی گوشی جدیدم رو دوست دارم یادت باشه زن هر چی پر خرج تر و قرتی تر موفق تر   

خواهر ببین کم توقع ها پشیمونی رو به همراه دارن اینا میگن طلا به خاطر جلوه اش یا به خاطر اون که میتون ...

ایفون هم جلوه داره ؟؟مامانم بنظرت باوجود این کادو ها ایفون و ساعت و بدلیجات تعجب میکنه!؟؟؟

ولی دلم خیلی میسوزه براش اخه میخاد چک بده

دلت نسوزه البته بازم خودت میدونیا ولی من چیزی که زنای موفق میگن رو گفتم چکش پاس میشه بالاخره یا نه ؟ پاس میشه و اصلا یادش میره  ولی ارزشی که برات گذاشته و ارزشی که خودت برا خودت گذاشتی رو یادش میمونه بازم خودت میدونی عزیز دلم من نظرم  رو گفتم 

ایفون هم جلوه داره ؟؟مامانم بنظرت باوجود این کادو ها ایفون و ساعت و بدلیجات تعجب میکنه!؟؟؟

مامانت نمیدونه ؟ نه بگو دوستام کادو دادن مثلا ساعت رو بگو فلانی داه هر کدوم از هدیه هارو به اسم یکی بگو چه میدونه اخه 

مامانت نمیدونه ؟ نه بگو دوستام کادو دادن مثلا ساعت رو بگو فلانی داه هر کدوم از هدیه هارو به اسم یکی ...

میخام خوشحال شه این همه کادو از دلم گرفتم بنظرت تعجب میکنه بگم اینارو رلم خریده برام ؟،،چون میخایم ازدواج منیم میخام راضی بشه ک‌درامدش خوبه