2777
2789
عنوان

رابطه عادی دختر با دختر یا فراتر

556 بازدید | 35 پست

دخترا من همکلاس های زبانم دوتاشون خیلی باهم صمیمی هستن یکی شون امروز بهم پیام داد گفت ظهر قراره برم خونه دختره تا باهم از اون کارا کنیم...بعد من خشکم زد بعد اونم گفت چرا تعجب می کنی؟

این چیزا تو نسل جدید خیلی بیشتر شده خدا به داد بچه هامون برسه فقط 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسل جدید ؟منطورته کدوم دهه هست عزیزم؟

هشتاد و نود دیگه معلومه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نود که بچه هستن عزیزم

الان کوچیکترین دهه نودی ۱۳ سالشه 

صاحبخونه ی خواهرم به خواهرم گفته بود تازگیا فهمیده دخترش که ۱۳ سالشه دوسپسر داره ، الانیا عین ماها نیستن به لطف صفحات مجازی همه چی یاد گرفتن 

داخل اینستا ببینید دختره خیلی ببخشید هنوز سینه هاش درنیومده جلو دوربین شیک میزنه 

الان کوچیکترین دهه نودی ۱۳ سالشه صاحبخونه ی خواهرم به خواهرم گفته بود تازگیا فهمیده دخترش که ۱۳ سالش ...

عزیزم خودتون چندسالته ؟

بیشتر اونا مثل طوطی تقلید میکنن چیزی بارشون نیست اولاغها

😊

الان که اطلاع داری ازشون فرار کن 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان کوچیکترین دهه نودی ۱۳ سالشه صاحبخونه ی خواهرم به خواهرم گفته بود تازگیا فهمیده دخترش که ۱۳ سالش ...

نباید،آزاد بگذارن، بی خبرباشن

اجازه ندن بچهاشون منزل کسی برن، و..

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود