2777
2789

هعییییی 

بیچاره ماها 

مادرامون یجوری برخورد میکردن فکر میکردیم اتفاق بدی افتاده 

چه روزای سختی بود برام

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه داشتم از خودم نا امید میشدم اخه خیلی دیر پریود شدم ۱۸ سالم تموم شده بود دیگه رفته بودم ۱۹ سالگی وقتی پریود شدم انگار یه فلج مادرزاد به اذن خدا شفا پیدا کرده دقیقا همین حسو داشتم چون واقعا بلوغم داشت دیر میشد

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
چه برنامه ای ؟

یه مهمونی دو نفره خودم و خودش.

یه کیک و جشن کوچولو.

یه پک کامل از هرچیزی که بهش احتیاج داره.

دمنوش ماگ کتری برقی کوچیک کیسه ابگرم ملافه یکبار مصرف تیره لباس مسکن هرچی هرچی...

تنهاش نمیذارم.تو درداش کنارش میمونم.بغلش میکنم...نمیذارم فکر کنه تنهاست.

نمیذارم حس بدی پیدا کنه

یه مهمونی دو نفره خودم و خودش.یه کیک و جشن کوچولو.یه پک کامل از هرچیزی که بهش احتیاج داره.دمنوش ماگ ...

پس خوش به حال بچت واقعا 🙂

حالا مامانای ما توقع دارن تو اون شرایط خوش اخلاق باشیم 

پس خوش به حال بچت واقعا 🙂حالا مامانای ما توقع دارن تو اون شرایط خوش اخلاق باشیم

حالا من مخیلی صراط مستقیم نیستم غرغرو ام اعصاب درستی ندارم کلی خب با همه اینا عاشقشم و نمیخوام چیزایی که برای خودم چالش بود برای بچمم باشه