2777
2789
عنوان

خانما با تجربه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 65 پست
ازمایش هورمونی هم دادم

عکس رنگی رحم

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هردو برید دکتر چکاپ بشید

همسرتون باید ازمایش اسپرم بده حتما حتما ازمایش اسپرم رو تو مرکز ناباروری انجام بده فقط جواب مراکز درست و معتبره

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
اره اینو باید برمولی میترسم درد داره؟

ن گلم با بیهوشی هیچ دردی نداره

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

نمیدونم چرا حس میکنم مشگل ار منه

بیشتر وقتا مشکل از اقایونه اسپرما ضعیفه

برید دکتر خودش کلی ازمایش مینویسه ولی اسپرم حتما مرکز ناباروری شهرتون انجام بده

بله راست میگینمثلا بخشین چون میلش قویه فکر میکنه اسپرمشم قویهربط داره اینا به هم؟

نه کی گفته ؟؟؟ همسر من اهل ورزشو سبک زندگی به شدت سالم در حدی که صدای اطرافیان درمیاد اصلا فکرشم نمی کردیم ازمایشش مشکل داشته باشه علائمی هم نداشت

بیشتر وقتا مشکل از اقایونه اسپرما ضعیفهبرید دکتر خودش کلی ازمایش مینویسه ولی اسپرم حتما مرکز نابارور ...

درسته

دکترم بهم گفت  اول از اسپرم بده که راحته بعد اگه مشکلی  نبود برو عکس رنگی

۸ ام موعدمه دعا کن این ماه بسه اگه نشه ماه بعد حتما میرم  پیگیر شم

درستهدکترم بهم گفت اول از اسپرم بده که راحته بعد اگه مشکلی نبود برو عکس رنگی۸ ام موعدمه دعا کن این ...

ان شالله این ماه طبیعی باردار میشی گلم

يك دوره لتروزل بخور عزيزم بري دكتر ممكنه بگه روزي دو تا يا روزي سه تا بخور از روز سرم پريود تا ٥ شب 

اما تو فقط روزي يكي بخور از روز سوم پريود تا ٥ روز بعدش خطري هم نداره سن كه بالا ٣٠ بره يه مقدار بارداري طول ميكشه 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالله خیلی نگرانم اصلا ای وی اف اینا خوشم نمیاد مسدونم همسرم مخالفت میکنه

فكر بد نكن عزيزم باردار ميشي به اميد خدا بمن كه دكترا گفتم فقط با تخمك اهدايي و اي وي اف ولي من باردار شدم خدا رو شكر 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40