2777
2789
عنوان

از وقتی فهمیدم داره میره مسافرت بهم ریختم شات📷

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 58 پست

گیر الکی میدی به خدا

تازه سه چهار روزه واست طلا گرفته 

ملت دارن از شوهراشون می‌نالن که یه تبریک سادم نگفتن 

قدرشو بدون اذیت نکن

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
😐😂اصلا حرفت منطقی و عقلانی نیستخب اگ ب من ربط نداره کات دیگ رابطه ایی ک بگیم به ت ربط نداره ک رابط ...

رابطه دوستی با ازدواج خیلی فرق داره

تو دوستی شما با پسری دوستی که مجرده و دنبال عشق وحال وسفر وخوش گذرونی!الویتش خودشه

ما نمیتونیم برای دوست پسر دوست دخترمون محدودیتی ایجاد کنیم از نظر اینکه سفر نره و خوش نگذرونه!

ولی تو ازدواج مرد باید الویت خانواده اش باشن و مرد متاهل مسئولیت هاش زمین تا اسمون فرق داره با پسر مجرد

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم سفر خیلی قضیه اش با بیرون رفتن ساده فرق دارهبیرون رفتنی بیاد مرخصی بگیره خب نمیشه مجبوره کا ...

نمیدونم شاید

دوست نداشتم بره میخواستم پیشم باشه ولی تو تماس گفت اینطوری میکنی من نرم ولی من میرم

بعدشم قشنگ هنه کارارو کرد و آخرشم بهم گقت میریم فلان جا تمام

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
نمیدونم شایددوست نداشتم بره میخواستم پیشم باشه ولی تو تماس گفت اینطوری میکنی من نرم ولی من میرمبعدشم ...

خب من تو این داستان سفر رفتن بهش حق میدم 

ولی تو این موضوع که اونطوری که شما مدنظرته برای دیت خودشو اماده نمیکنه به شما حق میدم

و این ۲تا کاملا جدا هستش وبهمدیگه ربطی نداره

پس نظر من اینکه الان بهش پیام بده بگو عزیزم من بابت درس هام اعصابم خرد بود سر تو خالی کردم برو حسابی بهت خوش بگذره مواظب خودت باش سوغاتی هم یادت نره

وقتی برگشت یه دیت بزار برو کامل باهاش رو در رو صحبت کن و مشکلتو حل کن

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

گیر الکی میدی به خداتازه سه چهار روزه واست طلا گرفته ملت دارن از شوهراشون می‌نالن که یه تبریک سادم ن ...

وای 

من واقعا دارم تحلیل میرم اصلا قدرت فکر کردنمو از دست دادم

چیکار کنم؟پیام بدم بهش؟خیلی بد راهیش کردم به سفر

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
وای من واقعا دارم تحلیل میرم اصلا قدرت فکر کردنمو از دست دادمچیکار کنم؟پیام بدم بهش؟خیلی بد راهیش کر ...

الان که خوابه

شما یه پیام بده معذرت خواهی کن 

هر وق بیدار شد انرژی بگیره

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
خب من تو این داستان سفر رفتن بهش حق میدم ولی تو این موضوع که اونطوری که شما مدنظرته برای دیت خودشو ا ...

ولی گناه داشت نباید اینجوری می‌پریدم بهش

از ۱۱ صبح تا الان همینطوری وحشتناک رفتار کردم باهاش اگه خودم بودم یک ساعت نکشیده دعوای شدید مینداختم 

خب من تو این داستان سفر رفتن بهش حق میدم ولی تو این موضوع که اونطوری که شما مدنظرته برای دیت خودشو ا ...

میشه یه متن بنویسی بفرستم بهش😂 الان هرچی میخوام بنویسم فقط دعوا زخم زبون میاد😂🤦‍♀️

😢😭من این روزا کشش ندارم، دوست نداشتم بره که رفت قشنگم خودش همه چیو جابجا کرد و...ولی بیرون رفتنی ب ...

نه.. اصن مقایسه نکن، تو که نمیدکنی تو اونجا که با دوستاشه چطوریه و کی زنگ میزنه و چقد حواسش خست 

چند روز به خودت استراحت یده اگه میتونی یه مسافرت برو یا هرچی دوست داری انجام بده حالت بهتر شه

میدونم واقعا ولی چرا بامن بودنی اینجوری هماهنگ نمیکنه؟ذوق نداره؟الان بلده همه کار پیش من بودنی چرا ب ...

حسودی کردن جالب نیست توی رابطه

اونا رفیقاشن

رقیب عشقی شما که نیستن

پیش شما همیشه هست

پیش رفیقاش به ندرت شاید بره و سفر به ندرت میرن

خودتم گفتی چمد بار برنامه چیدن نشده

پس منطقیه الان ذوق کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میشه یه متن بنویسی بفرستم بهش😂 الان هرچی میخوام بنویسم فقط دعوا زخم زبون میاد😂🤦‍♀️

ببخشید من الان اومدم سایت

چیزی نوشتی براش؟

پیامارو بخون لطفا

عزیزم یکم منطقی باش تو فقط برای اون یه دوست دختری هروقت حوصله تو داشته باشه میاد سمتت اینو قبول کن که نمیتونی پسر مردم رو کنترل کنی و رفت و اومد رو چک کنی این یه واقعیته همونطور که میبینی فقط خودتو کوچیک کردی اون داره کار خودشو میکنه بعدا به ریشت میخنده