2777
2789
همین حالم گفتم موافق میشه ولی انگار بدتره نه بابا کسیو ندارم ی بدبخت داغون

نظر پدرت چیه؟؟ تاحالا پرسیدی؟ گاهی اوقات پدرها تو این زمینه ها روشنفکر تر هستن ها؟ 

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر پدرت چیه؟؟ تاحالا پرسیدی؟ گاهی اوقات پدرها تو این زمینه ها روشنفکر تر هستن ها؟

پدرم بد تر از مامانم میگه غلط اضافی 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

آره منم‌ بعد اصلاح با آرایش شدم کپی پروفایل شما.قبلش چقدر زشن بودم .پیشونیم فقط م‌و با نیم متر ابروی ...

خوشبحالتون الان خدارو سجده کن

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

آره منم‌ بعد اصلاح با آرایش شدم کپی پروفایل شما.قبلش چقدر زشن بودم .پیشونیم فقط م‌و با نیم متر ابروی ...

جدی میگی؟ منم این چون شبیه خودم بود گذاشتم پروفایل ، به خدا من خیلی تباه بودم، خدایا من پا زلفی هام شبیه برادر هانیکو بود 

واقعا داری عصبانیم میکینی به ضرب المثل هست

میگه سنگ بزرگ نشون نزدنه

تو یه قسمت رو انتخااب کن 

مثلا یا کوتاه کن 

یا سیبیل بردار 

یا ویط ابرو بردار

اینکه یهویی توقع داری خانوادت باهاش اوگی بشه 

خیلی رو اعصابه

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

جدی میگی؟ منم این چون شبیه خودم بود گذاشتم پروفایل ، به خدا من خیلی تباه بودم، خدایا من پا زلفی هام ...

آره بخدا .اتفاقا االان اسگرین گرفتم از دور نشون همسرم دادم گفت کجا گرفتی ابن عکسو.حالا من لاغر.سیاه.پرمو..بعد ازدواج هزار درجه تغییر کردم بخدا کمه کمش ۱۰۰ نفر ازم پرسیدن خواهر نداری؟ حالا تو حال روحی خراب استارترگفتن این حرفها فایده ای نداره.منظورم اینه مامانا فکر میکنن صلاح بچشونو میخوان در حاایکه با اصلاح کلی قیافه و روحیه دختراشون عوض میشه .حالا جمع نمیبندم ولی اکثرا دختراییکه اصلاح نکردن قسمت خانواده های سختگیر که دنبال دخترای بدون ارایش و چشم بسته ان میگردن

.لطفاکسی حرفهام به دل نگیره صرفادرد دل هست

هر لحظه خدا را شکر💙
آره بخدا .اتفاقا االان اسگرین گرفتم از دور نشون همسرم دادم گفت کجا گرفتی ابن عکسو.حالا من لاغر.سیاه. ...

دقیقا حرفات درسته ما مال نسلی بودیم ک دلشون نمیخواست زن ها اعتماد به نفس داشته باشن و بفهمن که زیبا هستن چون فکر میکردن اینجوری از راه به در میشن من خودم اگر اون زمان تو سن ۱۹ سالگی ازدواج نمیکردم قطعا خیلی تو کار و درس موفق تر بودم و پیشرفت میکردم.