2777
2789
حساس شدی گلم .کوچولویی هنوز.ببین الان پسرا چی میکشن

عزیزم من الان دخترای شیشم دبستان مرتبن من هنوز..... فکر کنم اینجا علاوه بر خانوادم شما ها رو هم باید قانع کنم

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دیوونه ای دیگهعزیزم هیچکس با موی صورت زشت دیده نمیشه میخوای عکس پیشونیمو بدم بهت؟

آره درسته من پیشونیم کوتاه بعد نصفش مو هست اینقدر اعتماد به نفس ندارم مقعنمو بکشم بالا چشام کور شده بس می‌کشم جلو مقنعه اونو که آبروم دیده نشه بخدا اشک دارم میریزم الان که دارم پیام میدم

بابا ول کن درستو بخون زیاد همه بگن این درسخونه وقت نداره موهاشو برداره

همه نمیگن چون می‌دونن چقدر بدبختم وقتی میرم بیرون کلی کرم پودر باید بزنم پوستم داغون داره میشه تو این سن اخههه وقتی هم کرم پودر میزنم سبز میشه صورتم درسمم میخونم ولی نباید یکم تمیز باشه این‌قدر گریه میکنم شبا از تنهاییم از فقر فرهنگی خانوادم 

من ۲۲سالمه وقتی عقد کردم اصلاح کردم اشکال نداره عزیزم مرتب کن یه کم

درسته شما مال دوره قبل بودی ولی. بخدا شرایط جامعه فرق کرده من همش مورد مسخرم خانوادم نمیزارن 

بیخیال،اونموق ک عین چی پشم و پیل رو صورتم بود از ترس خونواده چسب نواری مینداختم میکندم غصه میخوردم 😂😂😂نهایت تهش میخاد چی بشه چارتا سیلی و مشت و لگده

دیگه تو این دوره زمونه مهم نیست اینچیزاا،چ خاله بیخودی داری،من ابروهای خواهرزادمو تمیز میکنم 🙂‍↔️

مامانم نمیزارع سیبلامو بردارم بعد شماها گفتین برو بزن گفتم مامانم ابرو مو می‌بره به خالم گفتم که بعد ...

همین چیزا که به ما میگی به مشاور مدرسه بگو 

الان مشاورا مدرسه خیلی کمک میکنند