2777
2789
عنوان

کوچیک بودم مامانم میزدتم همسرم الان میگه قطع ارتباط کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 92 پست
عزیزم شما خ قوی هستین همان طور که تونستین با اون حجم از مشکلات موفق شین میتونین از تفکرات و خاطرات آ ...

مرسی عزیزم در تلاشم

وقتی ادم‌های مشابه و تجربیات مشابه میخونم حسم بهتر میشه❤️

درسته ولی من ارزو به دلم موند یکبار عذرخواهی کنه

خیلی مغروره مادرتون. .من خودم یه بار اگه عصبانی بشم رو پسرم که چار سالشه بخدا از دلش درمیارم ومغذرت خواهی میکنم اونم ازمن یاد گرفته معذرت خواهی میکنه ودستمو میبوسه .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر که همسر خوبی دارید .من این مسئله را کلی گفتم این به یاد داشته باشید تو بزنگاه ها بلاخره م ...

متوجهم

همسرم منو تشویق نمیکنه که به خانوادت بی احترامی کن. حتی اولش گفت ببخشید اگر نظرم خودخواهانه‌ست ولی اگه این چیزیه که دائم ازارت میده، میتونی قطع رابطه کنی. ببین چطور حال خودت بهتره

مرسی عزیزم در تلاشموقتی ادم‌های مشابه و تجربیات مشابه میخونم حسم بهتر میشه❤️

بله ما تنها نیستیم

جغرافیا و فرهنگ مشترک

خاطرات مشترک برا مون ساخته

منم خیلی گاهی شاکی بودم چرا مادر فلانی اون قدر مهربون و پایه و به فکرشه 

مامان من همه رو به من ترجیح میده

تاااا

بعد کم کم فهمیدم همونها هم تو زندگی یه مشکلاتی داشتن که من تو خوابم نمیدیدم

بله ما تنها نیستیمجغرافیا و فرهنگ مشترکخاطرات مشترک برا مون ساختهمنم خیلی گاهی شاکی بودم چرا مادر فل ...

درست میگی عزیزم

خودشون هم قربانی هستن

هممون به یه شکلی

ممنون از حرفات❤️

درسته ولی من ارزو به دلم موند یکبار عذرخواهی کنه

خداروشکر همسر آگاه و همراهی داری 

خدا بهت لطف کرده شاکر باش 

خیلی‌ها هستن تو کودکی کتک می‌خوردند و تو نوجوانی تحقیر و مقایسه فراوان می‌شدند الان هم همسر ناآگاه دارند و در عذاب هستند 

به این فکر کن الان آرامش داری 

میتونی برای این خشم تو دلت یکم رابطه خودتو مادرتو فاصله دار کنی و یکم به روحت التیام ببخشی و زیاد بهش فکر نکن ذهنت رو مشغول هر چیزی کن بجز مادر و نیاز نیست رابطه تنگاتنگ داشته باشی .یکم دوری باعث میشه کودک درونت آروم بشه و اون روزها براش تداعی نشه 

شاد و موفق باشید 

عزیزم متاسفم برای تجربه بدی که داشتی امیدوارم بتونی ببخشی و بپذیری 

متاسفانه تو فرهنگ بسته و متعصب نسل گذشته این رفتارها وجود داشته میبینی که تو همین تاپیک هستن کسایی که میگن کتک میخوردی حتما مقصر بودی در حالی که تنبیه بدنی او یا آزار روحی اصلا توجیه نداره، واین نشون از زخم های عمیق نسل ماست، امیدوارم بتونیم درمانش کنیم و به نسل آینده انتقالش ندیم. 

عزیزم متاسفم برای تجربه بدی که داشتی امیدوارم بتونی ببخشی و بپذیری متاسفانه تو فرهنگ بسته و متعصب نس ...

ممنونم عزیزم

کاش مامانم همین جملات شما رو به زبون میاورد. قبول داره‌ها میدونه‌ها

ولی میگه اون زمان مد بوده یا میگه توهم زدی

درست میگی❤️ ممنونم

ممنونم از نظرتون❤️🙏🏼🙏🏼

ممکنه تا وقتی مادرتون پشیمون نشه و نپذیره اشتباه کرده و ابراز پشیمونی کنه این دردو همواره به دوش بکشی اگرم میتونی ببخشی و رها کنی که چه بهتر آرامش میاد برات صواب زیادی بخشش خطای مادرت داره نبخشی مشکلی نیست ولی. حرف یه سری دهه شصتی رو گوش نکن که کورکورانه میگن به مادرت باید همه جوره احترام بزاری ببخشی 

شوهره خوبی داری شکرخدا

دال مثل دوستت دارم🌻