2777
2789
عنوان

بدبخت شدم دنیا رو سرم اواره

| مشاهده متن کامل بحث + 9800 بازدید | 232 پست
ولی اگه میتونی کات کن وقیح شده که علنا میگه خودارضایی میکنم

اره خودش گف😔گفت منت دستمو میکشم ولی ازت سواستفاده نمیکنم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خواهش میکنم تاپیک رو قفل کنبعضی از نظرا واقعا چرتهکارش خیلی غیر متعارف نبود ببخشش جای بخشیدن هست

بخشیدم ولی بعضی نظرات حالمو بدتر کردن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این تو مغزش یه تابلوی گنده هست که روش نوشتهچون نیاز دارم پس با هرچی خودمو تخلیه میکنم !بقول دوستمون ...

یا ابالفضل 

😭😭😭😭😭بدبخت میشم ک اینطورررر

من با یه نفر سر این مسائل رابطه ی جدی رو تموم کردم. اونموقع یه اکانت نی نی سایت دیگه داشتم و همه تاپ ...

الان یعنی همسرتون قبلا نگا میکردن الان نگا نمیکنن ؟

چرا باید زن خوب خوب هنوز باشه؟؟؟؟مردام باید خودشون رو کنترل کننچیه همش میگین اونا مردن نمیتونن کنترل ...

چون سیستم بدنشون فرق داره.

چون خانم ها و آقایون هورمون هاشون متفاوته.

چون هورمون های خانم ها در طول زمان به صورت ماهیانه هست و در طول یک ماه هم باز با هم فرق میکنه.

چون هورمون مردانه به صورت یکنواخت و همیشگی از 14 سالگی تا زمان مرگ تولید میشه.

چون خانم ها تخمک تولید میکنن آقایون اسپرم.

چون تخمک خانم ها نیاز به خروج نداره ولی اسپرم آقایان حتما باید خارج بشه.

چون اسپرم وقتی ترشح میشه در بیضه انبار میشه هرچی حجم بیشتر بشه نیاز بیشتری احساس میشه .

البته امکان نداره ولی اگه تخلیه نشه خوب  میترکه.

و تخلیه شدنش یا به صورت رابطه هست .یا خود ارضایی.و یا خواب رابطه دیدن با افرادی که تو بیداری دیدی و تحریک شدی که اتفاقا لذت و حس و خاطره ش عین واقعی میمونه.

دقیقا همونطور که ما خانوم ها خودمونو نگهداشتیم مردها هم باید خودشونو نگهدارن مردا رو انقدر سست عنصر ...

ببینید مرد باید پاک دامن باشه درست.

ولی مقایسه مرد وزن صحیح نیست.

میشه بپرسم انتظار داشتی چی جواب بده؟

خب بگه تحمل میکنم 

صبر میکنم تا خوب شی 

خب بگه تحمل میکنم صبر میکنم تا خوب شی

ببین دختر خوب مرد ها اصولا توانایی تحمل نداره.یعنی بدنشون از لحاظ فیزیولوژی جوری ساخته شده مثل چشمه  از اون سمت تولید میشه و از سمت دیگه تخلیه.

از لحاظ روانی هم همین جوری تکامل پیدا کرده.

مثلا امروز خودش رو نگه داره فردا فشار بیشتر هست.

اگه فردا هم بیاد هم نگه داره پس فردا فشار خیلی زیاد میشه.و اگه مدت یه مدت زمان طول بکشه دیگه فشار خیلی زیاد میشه و نمیشه تحمل کرد.

ببین دختر خوب مرد ها اصولا توانایی تحمل نداره.یعنی بدنشون از لحاظ فیزیولوژی جوری ساخته شده مثل چشمه ...

🥲💔یعنی ببخشمش؟

اره خودش گف😔گفت منت دستمو میکشم ولی ازت سواستفاده نمیکنم

البته چون این حرف رو زده یه کم بیشتر نیاز به بررسی داره.

یعنی تا به حال هیچ درخواستی از شما نداشته؟

مستقیم رفته سراغ خ.ا.  این میتونه خطر ناک باشه.

آخه این طور که شما گفتی به نظر میاد بدون ناراحتی و عذاب وجدان این کار رو می کنه.ممکنه اعتیاد یا انحراف جنسی داشته باشه.

🥲💔یعنی ببخشمش؟

مطمئن شو اگه دچار افراط و اعتیاد نشده و یا انحراف جنسی نداره آره ببخش.

یه مقدار در حد رفع نیاز طبیعی هست.

ولی نه با این خوشحالی که این گفته.بالاخره یه مقدار بار روانی منفی رو باید احساس کنه.

البته چون این حرف رو زده یه کم بیشتر نیاز به بررسی داره.یعنی تا به حال هیچ درخواستی از شما نداشته؟مس ...

نه اصلااااا دست نزده بهم چون من به کسی رو نمیدم کلی پیام داده کلی واسطه شدن ما حرف زدیم باهم و عالم و ادم میدونن معیار اولم هول نبودن هس

مطمئن شو اگه دچار افراط و اعتیاد نشده و یا انحراف جنسی نداره آره ببخش.یه مقدار در حد رفع نیاز طبیعی ...

نه با خوشحالی نمیگف

با گریه پشیمونی

همش میگه از وقتی فهمیدی از خودم خجالت میکشم از خودم بدم میاد