2777
2789
عنوان

بدبخت شدم دنیا رو سرم اواره

| مشاهده متن کامل بحث + 9069 بازدید | 230 پست
از اون جا که اونی که فیلم و خ ا داره از بی رابطه ایی هست.وگرنه اون رو ول نمیکرد بیاد فیبم ببینه.میرف ...

نه عزیزم مرد هست هر شب با زنش رابطه داره ولی خوره فیلم دیدن هم داره طرز تفکرت اشتباهه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر میکنی این همه تحاوز از کجا میاد یکی نمیتونه خودش کنترل کنه تجاوز میکنه یکی فیلم میبینه یکی حتی ب ...

این هایی که شما گفتی هست ولی با همدیگه فرق دارن

همه تجاوز نمیکنن.شاید زیر 10 درصد.

خدای نکرده همه به محارم دست نمیزنن شاید زیر 2 درصد.

ولی اکثرا فیلم میبینن برای چند بار بالا 98 درصد.

و تقریبا همه افراد سالم  یه جوری بالاخره تخلیه میشن 100 در صد

یمدت باهاش سرد باش رابطه داشتن با زن های اینجوری هیچ توجیحی ندارهخودت میتونی ببخشیش؟

بخشیدمش💔

کاش میشد فراموش کنم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خب اگ اینکار براش عادت بشه و خدای نکرده حتی با تو هم ارضا نشه چی ببخشیدا اینطوری رک گفتم

واییییی😭😭

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
قربونت برم🥲🥲من کااااااملا درکت میکنم خب؟اما اون الان به اندازه کافی متوجه اشتباهش شد به اندازه کاف ...

خدانکنه

اره🥺🥺🥺میخوام کنار بیام

بخشیدمش اما تصور اینکه با یکی تخلیه میشده😭زجرم میده 

عزیزم خیلیا هستن که کنار گزاشتن چیزیه که تو جامعه زیاد شده مگه چند درصد پسرا قبل ازدواجشون معتاد پو. ...

کلی قسم خورد گریه کرد دلم ریش شد بخشیدمش😔

پیش مامانش ب‌پام افتاد دیگه غرورش له شد💔

آره بنظر منم اگ بهش فرصت دوباره دادی ی مدت ببین سر قولش میمونه یا ن بعدش هم بنظرم رابطتتو جدی تر کن ...

من قبل شروع رابطه گفتم بحث جنسی نکن من نیستم 

حتی الان ۳ ماهه حرف می‌زنیم ی لب ساده اجازه نمیدم 

بدم میاد حس خوبی نمیدن این کارا بهم

بابا بسه دیگه چقد تو ضعیفی اخه اسی اون پسره هوس باز لیاقت اینهمه استرسو نداره بزار بره گمشه😐😐😐

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

حرف بیخودی زده والله نامزد من نه فیلم میدید نه بهم دست درازی کرد

💔💔نمیدونم ک

منم دوست پسر دارم و گاهی خود ارضایی میکنم ت همچین کانالام ینی کار بدی میکنم؟

اره خب خیانت حساب میشه