2777
2789
نه بابا خرج خودم فقط

من فکر کردم خرج کل خونواده اگر فقط خودت یعنی خورد و خوراک و اینا با مامان باباته یه قیمتی بزار وام خانگی طلا بخر

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
مثلا 10 پس انداز 5 خرج خوبه؟ زیاد نیس خرجم؟

خوبه عالیه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیاد لباس و لوازم آرایش نخر(نمیگم کلا نخر و به خودت نرس) هر فصل بخری کافیه لازم نیست هر ماه بخری. دندون خراب نداشته باش. زیاد تو خرج‌های خونه کمک نکن. هرماه یک تیکه طلا بخر حتی کمتر از یک گرم.

پزشک کوچولو🩺📚

چجوری خوبه بنظرتون

طلا هم خریدی دست دوم و بدون اجرت بگیر بتونی بیشتر بخری
زلا های نگین دار و اینا هم نخر که بعدا بفروشی ضرره
بیشتر النگو زنجیر و پلاک ساده بگیر وقتی فروختی کسری نداشته باشه

وام زیادی بگیر بده طلا قسط بده پس انداز پول بدرد نمیخوره طلاقم بخای ماهی ۱۰ تومن بخری خوب نیست یهو م ...

تا بخاد پولشو سپرده کنه  برا وام طلا چن برابر میشه. هر ماه بخره بهتره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تا بخاد پولشو سپرده کنه برا وام طلا چن برابر میشه. هر ماه بخره بهتره

اگ بخاد هرماه بخره در سال ۱۰ گرمم نمیکنه یهو میره بالا دیگ کلن هیچی نمیکنه ولی ۲۰۰ اینا وام بگیره کلی طلا میخره 

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️
اگ بخاد هرماه بخره در سال ۱۰ گرمم نمیکنه یهو میره بالا دیگ کلن هیچی نمیکنه ولی ۲۰۰ اینا وام بگیره کل ...

وام که به این سادگیا نمیدن

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
وام که به این سادگیا نمیدن

وام ازدواج بخره ما ۶۰ تومن خریدیم ماهی ۵۰۰ بخاد گیر میاره

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️
روش پس انداز اینه که اول ی مقداری واسه پس انداز جدا میکنی مابقی خرج نه اینکه پول تو کارت باشه هرچی آ ...

خب من که این رو نگفتم 

اسی میتونه دو تا کارت داشته باشه یکی واس خرجی یکی جدا واسه پسندانداز که بهش دست نزنه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره اینجویم میشه فرقی ندارد فقط باید اول از پولش واسه پس انداز جدا کنه

اره نزار توی یک کارت یوقتی حواست نیست یا مجبور میشی خرج میکنی اینجوری به درد نمیخوره 

اگ بخاد هرماه بخره در سال ۱۰ گرمم نمیکنه یهو میره بالا دیگ کلن هیچی نمیکنه ولی ۲۰۰ اینا وام بگیره کل ...

اولا اگه بخاد وام ازدواج بخره 60 میلیون همین اول کاری باید بده بره. در ثانی 4 یا 5 سال بدهکار میشه و باید قسط بده رو وام هم که سود میاد. به نظر من خودش هر ماه بخره خیلی بهتره. البته طلای دست دو و با کمترین اجرت. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را