2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی روش پس انداز خوبی نیست

چرا؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اگه با خانوادتی و اجاره نمیدی. ده تومنش رو حتما پس انداز کن به صورت طلا دست دو یا سکه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مثلا 10 پس انداز 5 خرج خوبه؟ زیاد نیس خرجم؟

عالیه

برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید عزیزانم🤍   به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم

اگه بخوام خرج کنم که خیلیه ولی معمولا خرج نمیکنم نهایت 2 تومن اونم برا لیزر و رفت و امد و اینا

خب عزیزم پس انداز اینجوری نیست ک هرچی اضافه موند پس انداز کنی شما میگی دوتومن خرج لیزره سه تومنم بزار واسه خرجای متفرقه ده تومنو بزار کنار اول از حقوقت پس انداز تو بزار کنار  و پس اندازتم تبدیل کن کا از ارزشش کم نشه یا باهاش کار کن

وام زیادی بگیر بده طلا قسط بده پس انداز پول بدرد نمیخوره طلاقم بخای ماهی ۱۰ تومن بخری خوب نیست یهو میره بالا ی گرمم نمیکنه

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️
نه بابا خرج خودم فقط

من جات باشم چون خانواده م ندارن برام جهیزیه بخرن، از الان به فکر میوفتم

ماهی ۳,۴ تومن خرج میکنم( اگه شهر بزرگ گرون نیستی) بقیه پس انداز

هر سه ماهی یه بار یه ربع سکه ای چیزی بخر

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
نه بابا منظورم این بود پول تو جیبی نمیگیرم ولی اونا هم پول ندارن که کمکم کنن یا خودشون طفلکیا گیرن

عزیزم اگه اینطوره حتما 12 تومنش رو طلا دیت دو بخر هر ماه. 3 تومن بسته برای خرجی. به فکر آیندت باش

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را