|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فهمیدی بمنم بگو جاتیفیکشنم مونده دارم از دانشگاه اخراج میشم
فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه
حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه
نه اصلا جو سایت قدیما فرق داشتمعروفا به خاطر چیزای خاص معروف شده بودن دلگرمی ای که به کاربرا میدادن ...
مانیا خیلی کاربر خوبی بود زندگی جالبی داشت سالهاس ندیدمش همیشه شوهرشو ارشام تهرانی تصور میکردم😟😂😂😂
فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40