2777
2789
عنوان

چون کنکور قبول نشدم میخوان وادارم میکنند ازدواج کنم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 79 پست
اره هس من تازه ترم اولم هیچی هم نخوندم و قراره از هم بگسستم😂نه بابااا اخراج کجا بود فوقش اون درسو م ...

عزیزم جسارته ببخشید 

حقوق چند میدن بهتون ماهانه؟!هیچ هزینه ایی ندارید دیگه تو دانشگاه مگه نه؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بخدا انقدر پز میده که نگو....دیگه میخوام به طور جدی شروع کنم ولی انقدر مامانم انرژی منفی وارد میکنه ...

منم روم اثر میذاره خیلی حساسم

ولی اون دفه برا خیط کردن داداشمم شده بود گفتم میخونم چشاش درآد🤣

شروع کن فعلا به خوندن که ببینن سرت گرمه و جدی هستی

کم کم پولت هم میدن

حالا کو تا زمان پول ترمیم 

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم جسارته ببخشید حقوق چند میدن بهتون ماهانه؟!هیچ هزینه ایی ندارید دیگه تو دانشگاه مگه نه؟

ماهانه اینگار ۶ و ششصد میشه

من رشتم خرجی نداره فقط کتابای دانشگاهمه

ولی دوستم معلم هنره اون رشتش خیلی پرخرجه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

منم روم اثر میذاره خیلی حساسمولی اون دفه برا خیط کردن داداشمم شده بود گفتم میخونم چشاش درآد🤣شروع کن ...

باشه عزیزم ممنونم که وقت ارزشمندت رو در اختیارم گذاشتی 🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

ماهانه اینگار ۶ و ششصد میشهمن رشتم خرجی نداره فقط کتابای دانشگاهمهولی دوستم معلم هنره اون رشتش خیلی ...

بیمه اینا از این شش تومن کم نمیشه؟! 

دختر اقواممون اموزش ششم ابتدایی میخونه فرهنگیان رشته اش هم تجربی بوده 

حقوق اون با شما یکی هست؟! 

خیلی پز میده 😅

باشه عزیزم ممنونم که وقت ارزشمندت رو در اختیارم گذاشتی 🤍

قربونت😘 کتاب هم اگه خواستی بی تعارف بگو  

من کامل که بشن میخوام بدمشون به دیگران 

خواستی بهم درخواست بده

بیمه اینا از این شش تومن کم نمیشه؟! دختر اقواممون اموزش ششم ابتدایی میخونه فرهنگیان رشته اش هم تجربی ...

در اصل ماهی ۱۰ تومنه با همه کسورات ۶ و ششصده

معلمه یا دانشجو؟

اگه هنوز دانشجوئه اره 

اگه معلم شده بیشتره

قربونت😘 کتاب هم اگه خواستی بی تعارف بگو من کامل که بشن میخوام بدمشون به دیگران خواستی بهم درخواست ...

عزیزم اگر بازم قبول نشدم شرمندت میشم که کتابهات رو بهم دادی و من نتونستم قبول بشم🥺 

از این میترسم راستش ...

در اصل ماهی ۱۰ تومنه با همه کسورات ۶ و ششصدهمعلمه یا دانشجو؟اگه هنوز دانشجوئه اره اگه معلم شده بیشتر ...

نه عزیزم سال اول دانشگاهشه 

خوشبحالت عزیزم کاش منم مثل شما بتونم درس بخونم به یکجایی برسم خسته شدم از سرکوفت هاشون😔راستی دانشجو ...

فکر کردی اینا چیزی برای گیر دادن به من ندارن؟ کاملا اشتباه کردی چون همه ش با پدرم دعواس سر نمره و .. حتی به چرب بودن صورتمم گیر میده که زشته تو دانشگاه  ( من چادریم ولی خب یه آرایش ملایم دارم در حدی که بابام نگه نامرتبم اون روز حوصله م نشده بود) و کفش و چادر و خط اتو مانتو و ....

نه بابا فقط پزشکی ارتش حقوق میده فکر کنم که از تعهدی بدتره 

بابام پول میده از این بابت اوکیم 

سال اولم قبول شدم ( به کمک خانواده کمالگرا) 

روزی ۱۱ ساعت میانگین

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

عزیزم اگر بازم قبول نشدم شرمندت میشم که کتابهات رو بهم دادی و من نتونستم قبول بشم🥺 از این میترسم را ...

چه شرمندگی‌ای عزیزم این کتابا ادای دینم بوده لطف نمیکنم که اخه

از طرفی همین فکرت باعث میشه هروخت دلسرد شدی به همین فکر کنی و انگیزه بگیری برا خوندن

منم سال اصلی کنکورم همین بودم

رتبه‌مم خداراشکر خوب شد

فقط حیف اون سال تو مصاحبه رد شدم

نه عزیزم سال اول دانشگاهشه

حقوقش مثل منه پس 

بیخیال اون خودتو مقایسه نکن

هر رشته‌ای دوس داری برو 

چه شرمندگی‌ای عزیزم این کتابا ادای دینم بوده لطف نمیکنم که اخهاز طرفی همین فکرت باعث میشه هروخت دلسر ...

یعنی میشه منم قبول بشم🥺

فکر کردی اینا چیزی برای گیر دادن به من ندارن؟ کاملا اشتباه کردی چون همه ش با پدرم دعواس سر نمره و .. ...

ان شاالله که تنت سالم باشه خانم دکتر موفق 🤍

واقعا لذت بردم از اراده ات ماشاالله بهت🤍

تلاش کن هنوز خیلی تا کنکور مونده 

مورد دیدم رشتش تجربی از تو همین گوشی با امکانات محدود میخونده آخرم رشته تاپ بهترین دانشگاه تهرانو قبول شده 

همین گوشی که تو دستته رو قدرشو بدون هر چی بخوای تو کانالای تلگرامی پیدا میکنی 

آینده نگر باش. جای غصه خوردن بشین مثل چییی تلاش کن قبول شو دانشگاه بزن یه شهر دیگه چند سالم شده دور میشی از این تنشا راحت میشی. یا اصلا شهر خودت بزن بعد از کنکور یه جوری همه چی آروم میشه که انگار هیچ وقت نبوده. تازه رشته انسانی کافیه یکم به خودت تکون بدی قبولی خیلی راحته. حتی شده تیپ 3 قبول شی نمیری؟! با کله میری مطمعن باش 

خودت یه حرکتی بزن. خواستن توانستنه

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد