2777
2789
عنوان

چون کنکور قبول نشدم میخوان وادارم میکنند ازدواج کنم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 79 پست
آخه دبیرامون اصلا نحوه تدریس خوبی نداشتند روزی چندتا امتحان کتبی میزاشتند ما نمیدونستیم کدوم رو بخون ...

ببین اوضاع مالیت چطوره؟اگر اوکی هست کلاس کنکور بگیر یا ویدئو های حرف آخر بگیر جوری توضبح میدن که متوجه میشی

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
شوهر نکن

خودمم دوست ندارم الان ازدواج کنم با اینکه موقعیت های خوبی دارم 

کاش یجوری خودم رو از این وضعیت نجات میدادم

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو از دی ماه شروع کردی به خوندن؟

دقیق یادم نیست عزیزم آخرای آبان برگشتم شهرم یه مدت با عروسک کار می‌کردم برا همین نمیدونم آذر بوده یا دی

احتمالا تو آذر

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

چی بگم والا من درس خوندم حالا میترسم کلا نزارن ازدواج کنم😂💅🏻 بابام باورش نمیشه من بزرگ شدم انگار

خوشبحالت عزیزم کاش منم مثل شما بتونم درس بخونم به یکجایی برسم خسته شدم از سرکوفت هاشون😔

راستی دانشجوی پزشکی درامد دارند؟!

سال چندم پزشکی قبول شدید؟!

روزی چقدر مطالعه؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

عزیزم تو کدوم منطقه درس میخونی؟ اهل کدوم استانی؟

فارس گلم

دبیرستانمون که مجازی بود دو سالش تایم امتحان فقط میخوندم بعضی درسا هم اصلا نمیفهمیدمسال سوم که حضور ...

منم باید شروع کنم

چجوری بخونم که متوجه بشم و فراموش نکنم؟!

چند درصد زدی هر درسی رو؟!

ماشاالله معدلات بالا بود من معدل هام ۱۲..۱۳ خیلی افت داشتم 

ریاضی رو با معین کرمی ببین عالیه عالیی میخوای کنکور بدی دیگه ؟ اگه کنکور بدی اره تاثیر داره ولی تست ...

دبیرستان تجربی بودی؟!

اره تابستون میدم ....

برای تست ها کتاب تست می‌خریدی؟! چه اسمی؟

هزینه کتاب تست هات چقدر شد همش حدودا؟

منم باید شروع کنمچجوری بخونم که متوجه بشم و فراموش نکنم؟!چند درصد زدی هر درسی رو؟!ماشاالله معدلات با ...

خب عزیزم هدفتو بذار روی کنکور اردیبهشت و از اون تایم تا تیر برا امتحانات بخون تشریحی‌ها الان بیشتر اثر دارن

البته تیر هم بده‌ها حتی اگه از ازدیبهشت به بعد نخوندی

ببین با کتاب راحت تری یا درسنامه‌ها

اول درسنامه بخون کلیت درس دستت بیاد بعد برو سر اصل درس 

برای مرور فرداش هم همون درسنامه رو یه نگاه بنداز

درسنامه  کتاب جمعبندی رو میگما که کم باشه

درصدها هم وایسا ببینم کجا عکس گرفتم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

دبیرارو ول کن انسانی رو اصن خودت باید بخونی خیلی سبز عالیه کتاب هم من دارم اگه خواستی بگوخودم پارسال ...

ممنونم عزیزم 🤍

خیلی سبز پی دی اف داره که دانلود کنم؟!

ادای دین چی؟!

ببین اوضاع مالیت چطوره؟اگر اوکی هست کلاس کنکور بگیر یا ویدئو های حرف آخر بگیر جوری توضبح میدن که متو ...

منبع درامدی ندارم خانواده هم هزینه نمیکنن برام

عزیزم منم مثل تو انسانی و سال اولم یعنی تو اصلا کتاب تست نداری؟اگه از پایه ضعیفی برو کتاب های جامع م ...

پایه ام ضعیفه عزیزم 🥺