خیلی برام سواله، این که میگن دنیا گرده و اگه اشک کسی رو به ناحق جاری کنی خدا تقاصشو ازش میگیره. ولی هیچ وقت به چشم خودم ندیدم. انگار دنیا بیشترم به کامشون میگرده. بحث شکست عشقی اینا نیست بحث حق و ناحق کردن و خونه زندگی بقیه رو آواره کردنه
منتظر نشین بقیه تقاص کارایی که باهات کردنو بدن چون اونوقت میبینی اوضاع خودت بدتر شده ول کن اگه به خد ...
دارم باورمو به خدا از دست میدم همش امید میبندم و بعد میبینم تو بدترین شرایط بدترین اتفاقا میفته. کار کردم کلی قرض بالا اومد کارمو تعطیل کردم گفتم بشینم درسمو بخونم هر روز یه اتفاق میفته حتی از پس هزینه های درسمم کامل برنمیام نمیدونم چرا خدا نمیخواد من هیچ راهی تو زندگیم باز بشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اره بخدا😔 من دنبال یه نشونه ام حتی اگه اوضاع زندگیم هم بهتر نشه فقط میخوام بدونم خدا میبینه... ولی ...
آفرین بعضی وقتا میخوام اگه حتی به چیزی که میخوام نرسیدم حداقل یه نشونه ببینم که بدونم خدا حداقل صدامو میشنوه که اونم نیست انگار من اصلا بنده این خدا نیستم
برای منم اینطوری شده هیجی خدا برام نمیخواد همه درا بروم بسته شده
واقعا چرا؟ من تا جایی که یادمه نه خواستم دل کسیو بشکنم نه دوست داشتم کسی رو اذیت کنم نه ازار برسونم به کسی ولی یکیو میبینی انقدر خودشو بالا میبینه جواب سلامتم نمیده بعد خدا انگار اون بنده ی سوگولیشه همه ی اتفاقای خوب، خوشحالیا حتی آبرو و اعتبار هم بهش میده. کاش میشد بری یقه خدا رو بگیری ازش بپرسی مگه اونا برات چیکار کردن انقدر هواشونو داری و ما رو ول کردی