2777
2789
عنوان

پس دادن تاوان ظلم یا کارما

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 27 پست
ده سال بیست سال دیگه اون ادم میمیره مردنم که حق همست. میخوام تا هستم تا هستن ببینم میخوام امید داشته ...

منتظر نشین بقیه تقاص کارایی که باهات کردنو بدن چون اونوقت میبینی اوضاع خودت بدتر شده 

ول کن اگه به خدا اعتقاد داری چونو چرا نزار حکمتش در هر وضعیتی فرق میکنه 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
منتظر نشین بقیه تقاص کارایی که باهات کردنو بدن چون اونوقت میبینی اوضاع خودت بدتر شده ول کن اگه به خد ...

دارم باورمو به خدا از دست میدم همش امید میبندم و بعد میبینم تو بدترین شرایط بدترین اتفاقا میفته. کار کردم کلی قرض بالا اومد کارمو تعطیل کردم گفتم بشینم درسمو بخونم هر روز یه اتفاق میفته حتی از پس هزینه های درسمم کامل برنمیام نمیدونم چرا خدا نمیخواد من هیچ راهی تو زندگیم باز بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم باورمو به خدا از دست میدم همش امید میبندم و بعد میبینم تو بدترین شرایط بدترین اتفاقا میفته. کار ...

چیبگم اخه حرفایی که باید بزنم اینقدر طولانیه که تا صبحم بگم کمه 

ولی خلاصش اینه که جنبه های مثبت زندگیت رو ببین و از سختیا درس بگیر و راه های دیگه رو امتحان کن 

اگه به خدا اعتقاد داری دنبال نشونه نگرد تلاش کن خودش به موقش همه چیزو درست میکنه 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
دارم باورمو به خدا از دست میدم همش امید میبندم و بعد میبینم تو بدترین شرایط بدترین اتفاقا میفته. کار ...

برای منم اینطوری شده هیجی خدا برام نمی‌خواد همه درا بروم بسته شده

هر چیزی تو زمان خودش ارزش داره حتی تاوان دادنوقتی زندگی آدمو نابود میکنن چه اهمیتی داره حالا ۱۰ سال ...

اره بخدا😔 من دنبال یه نشونه ام حتی اگه اوضاع زندگیم هم بهتر نشه فقط میخوام بدونم خدا میبینه... ولی هیچی به هیچی

چیبگم اخه حرفایی که باید بزنم اینقدر طولانیه که تا صبحم بگم کمه ولی خلاصش اینه که جنبه های مثبت زندگ ...

میدونم. ولی ادم به امید زندست وقتی همه ی امیدهات ناانید بشن دیگه اگه بتونی از نفس کشیدنم دست میکشی تا همه چی فقط تموم بشه

اره بخدا😔 من دنبال یه نشونه ام حتی اگه اوضاع زندگیم هم بهتر نشه فقط میخوام بدونم خدا میبینه... ولی ...

آفرین بعضی وقتا می‌خوام اگه حتی به چیزی که می‌خوام نرسیدم حداقل یه نشونه ببینم که بدونم خدا حداقل صدامو می‌شنوه که اونم نیست انگار من اصلا بنده این خدا نیستم

برای منم اینطوری شده هیجی خدا برام نمی‌خواد همه درا بروم بسته شده

واقعا چرا؟ من تا جایی که یادمه نه خواستم دل کسیو بشکنم نه دوست داشتم کسی رو اذیت کنم نه ازار برسونم به کسی ولی یکیو میبینی انقدر خودشو بالا میبینه جواب سلامتم نمیده بعد خدا انگار اون بنده ی سوگولیشه همه ی اتفاقای خوب، خوشحالیا حتی آبرو و اعتبار هم بهش میده. کاش میشد بری یقه خدا رو بگیری ازش بپرسی مگه اونا برات چیکار کردن انقدر هواشونو داری و ما رو ول کردی

واقعا چرا؟ من تا جایی که یادمه نه خواستم دل کسیو بشکنم نه دوست داشتم کسی رو اذیت کنم نه ازار برسونم ...

چقدر حرفایی که میزنی حرف دل منه همه اینا همیشه برام سوال بودن کاش منم یجور دیگه زندگی میکردم کاش بمیرم بلکه از این زندگی راحت بشم