2777
2789
چطور دختر تون اینقدر خواستگار داشت؟

دختر من واقعا زیباس 

هر جایی میرفتیم دخترم رو برای اولین بار میدیدن روز بعدش حتما دو یا سه تا خواستگار براش پیدا میشد 

توی سنندج هم خانواده ی سرشناسی هستیم و باباش پولداره

پرسه در جریان امواج صوت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=365583845] برای دختر من خیلی /QUOTE]اسی عزیز ، شغل پرستاری و کلا شغل کادر درمان با روحیات دخت ...

اگر واقعا دخترش مریض باشه(که من باور نمیکنم ‌) اصلا استخدام‌ش نمیکنن.... توی مصاحبه روان علوم پزشکی رد میشه

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
حواس پرت میشهبی حوصلسنمیتونه خیلی ی جا بشینه حوصله ی حرف های عادی و روزمره رو ندارهشلخته و به هم ریخ ...

آخه از این جهت پرسیدم منم نمیتونم یه جا بشینم باید پاشم یه فعالیتی کنم البته بقیه علائم رو ندارم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
دختر من واقعا زیباس هر جایی میرفتیم دخترم رو برای اولین بار میدیدن روز بعدش حتما دو یا سه تا خواستگا ...

وای اسی دیگه بدتر اگر خبر پخش بشه این قضیه رو از پسر و خانوادش پنهان کردین آبروی خودتونو دخترتون میره 

نه نمیدونه چیزی تصمیم گرفتیم بهش نگیمبه خواستگار های قبلش گفته بودیم که به نظرم کار درستی نبود

دخترت چه بیماری داره؟ 

کار خیلی بدی کردی بیماریش رو نگفتی به همسر اینده دخترت

طبق قانون اگه دختر بیماری داشته باشه که نگه و ازدواج کنه و پسر بعد ازدواج بفهمه دادگاه تدلیس حساب میکنه و به پسر اجازه میده بدون مهریه طلاقش بده و از خونواده دختر خسارت هم بگیره

کاربری دست دو نفره

ببخشید میپرسم ارتباط نزدیک هم برقرار گرده بود با اون پسره ک اذیتش میکردمربوط ب یکی از درگیری های فکر ...

همو میدیدن و قرار حضوری داشتن 

در رابطه با ارتباط جنسی چیزی نمیدونم

با تراپیستش بیشتر در میان میذاره

پرسه در جریان امواج صوت 
دختر من واقعا زیباس هر جایی میرفتیم دخترم رو برای اولین بار میدیدن روز بعدش حتما دو یا سه تا خواستگا ...

بله این موقیعت خوبه مخصوصاً  پولدار بودن خانواده 

اما الان برای درس دخترتون کرج میره درس بخونه

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤