افزایش پروتئین مصرف جوانه ها. مصرف مغزها ویتامین ها. استفاده از روغن حیوانی. خواب کافی و به موقع خیلی تاکید داره رو خواب به موقع یعنی حدود ساعت 10 شب بخابی ساعت 8 صبح بلند شی. بلافاصله صبحونه بخوری
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شدید بودم. با لایو باردار شدم. ولی الان سقط شد زود باردار شدم فرصت نشد که آزمایش ال اچ و اف اس چ بدم ...
سلام عزیز میشه بگید چطور اصلاح سبک کردید؟ من لایوهای دکتر تاجیک رو تازه دیدم، و قصد دارم ک اصلاح سبک بشم، چند سوال داشتم یکی اینکه روغن مالی زیر شکم کی باید انجام بدیم؟ و اینکه من قرص تیروییدم میخورم باید ادامه بدم یا نه؟ چه مکمل هایی شما استفاده میکنید؟ ممنون میشم اگه جواب بدید
دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم