2777
2789
عنوان

یک خاطره الان یادم اومد از مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 110 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی این باید رو تعیین می‌کنه حقوق اولیه که از زن گرفته میشه اصلا قابل مقایسه مادی نیس اگه قوانین مساو ...

به نظرم دختر وپسر دو تا خانواده متقابل باهم با حقوق یکسان ازدواج کنند .ولی بعد عروسی مسیرشون تغییر کنه

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
به تخمدان چپمون که تو قبول میکنی یا نه خزانه نادری هم مهر کنی بعید میدونم کسی بهت نگاهم بکنه

حالا انگار دخترا مونده این پیر پسر کور و کچل و شکم گندن که بره بگیره

این اگه کسی تحویلش میگرفت تا الان زنش گرفته بود درگیر زندگیش بود نه تو سایت زنونه بشینه بگه پنج تا مهر میزنم 

دایی جان کسی زنت نمیشه اخه 

کی این باید رو تعیین می‌کنه حقوق اولیه که از زن گرفته میشه اصلا قابل مقایسه مادی نیس اگه قوانین مساو ...

خاک تو سرشون با قانونشون همه ی حق ها برا مرداس

جالبه جدیدا گیر میدن به مهریه سنگین عوض منصفانه کزدن قانون ازدواح 

رسم خانوادگی ما کوردا 114 تاس 

نه دختر دخالت میکنه نه پسر .. ربطیم به حقوق طرفین نداره

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

واقعا الان هم برای خدمت رسانی من غریبه ام همون دخترشون نگهداری کنه من که دست نمیزنم

دقیقا همینحورم باید باشه من هنوز ناراحتم بحث این نیست مهریم کمه چون من شوهرمو دوست دارم حرف من ایینه مادرشوهر عفریته منک ادعای دین و مذهبش میشه چرا مهذیه دخترش ۵۰۰۰ تا مهریه من ۱۱۴

خاک تو سرشون با قانونشون همه ی حق ها برا مرداسجالبه جدیدا گیر میدن به مهریه سنگین عوض منصفانه کزدن ق ...

بله دیگه وقتی ی مشت مرد برا کل جامعه قانون مینویسن این میشه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.