با جاریم همکاریم.البته من بخاطر زایمان مرخصی هستم.
تو محل کار با جاریم رابطمون خیلی خوب بود،واقعا بدی ازش ندیدم و حد و حدود را نگه میداشتیم.من همیشه محافظه کار هستم و مراقبم،جاری خودش به من نزدیک میشد و درد دل می کرد و... جوری صمیمی شده بود من تعجب میکردم.ما شهرامون حدود یه ربع با هم فاصله دارن.ولی محل کارمون یکیه.این جاریم بعد بارداری که من سرکار نرفتم گاهی زنگ میزدم یا پیام میداد با روی گشاده و خیلی خوب جواب میداد،همیشه هم میگفت میخوام بیام ببینمتون و... و هیچوقتم نمیومد،مثلا می گفت پنجشنبه تعطیل شدم مستقیم میام خونتون بعد پنجشنبه نمیومد می گفت کار پیش اومد و... همیشه هم گله میکرد که کم برام زنگ میزنی،چون بزرگتر توقع داره همیشه من زنگ بزنم.حالا این سری زنگش زدم سرکار بود گفت بعد زنگت میزنم.بعد خودش زنگ زد من داشتم بچم عوض میکردم دستم تمیز نبود گوشی جواب بدم.بعد زنگش زدم کار داشت.بعد خودش زنگ زد دوباره و این بارم من دیر رسیدم مجدد خودم زنگ زدم مثل همیشه نبود و دست آخرم فقط با اوهوم و اوکی و آره جواب داد بعدم گفت چرا زود خداحافظی کردی.خودشم فهمید.الان حق دارم بهم بربخوره؟اینم بگم برای زایمانمم سفرکاری بود نیومد و الانم که زنگ زدم گفت بیمارستان که نشد بیام الانم دیگه نمیام تو دست و بالت نباشم نی نی که بزرگتر شد یه ماه دیگه میام چشم روشنی
الان علت رفتارش که گرم هس یهو سرد میشه را نمیدونم واقعا
دیگه زنگش بزنم؟یا منم بی محل کنم؟یا بی تفاوت باشم؟