2777
2789
عنوان

شوهرم قهره دیر اومد خونه و رفت توی اتاق درو بست

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 25 پست
از نظر خودت چه کمبودی داری تو زندگیت؟

من چیزی کمبود ندارم 

فقط و فقط شوهری دارم که طرز فکرش اشتباهه 

مثل بچه ها قهر میکنه و توی دعوا کولی بازی درمیاره

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من چیزی کمبود ندارم فقط و فقط شوهری دارم که طرز فکرش اشتباهه مثل بچه ها قهر میکنه و توی دعوا کولی با ...

مردها اگر قهر میکنن به این معنیه که فهمیدم نباید اون حرفو به خانومشون میزدن یا حالا از روی شوخی زدن یا هر چی ولی متوجه اشتباهشون شدن به خاطر همین قهر میکنن و سکوت میکنن

از این بابت شک ندارم بهش

پس نود درصد راهو رفتی 

اون ده درصد راهم میشه قلقشو بلد باشی 

با این جور مردا زن خیلی خوب باید بلد باشه نوع حرف زدن و نوع جواب دادن مردشو کنترل و مدیریت کنه و بهت توصیه میکنم اصلا باهاش دعوا و بحث نکن اگرم خواستی صحبت کنی جدی و با ی لبخند رو لبت 

بزار ی جمله بگم ببین درسته 

درسته قهر میکنه و سکوت ولی خیلی زیاد بیش از حد با محبته و دلش مث گنجشکه درسته؟

پس نود درصد راهو رفتی اون ده درصد راهم میشه قلقشو بلد باشی با این جور مردا زن خیلی خوب باید بلد باشه ...

اره با محبته 

ولی وقتی دعوا بشه پوست میکنه

دعواتون فک نکنم خیلی جدی باشه درست میگم؟ بنظرم می تونی کنترلش کنی فقط باید مراقب باشی تو از کوره در ...

ما اگه سر یه مورچه ام دعوا کنیم جدی میشه😐