2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها ، من یه مشکلی دارم،خواهر کوچیکم که دیدین،بی حجابه،من هرچی بهش میگم عیبه یکم حجاب بگیر گوش نمی ...

نمیدونم چرا حس میکنم اقا هستی🥴

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

خدا خیرشون بده ، رو کمک مالی نمیشه زیاد حساب کرد ولی تا حدودی حمایت عاطفی و حفاطتی رو چرا ، بلاخره ش ...

اره من خیلی برا دخترم میترسم 

کمک مالی نمیتونن بکنن یه خانم خیری هست احتمالا کمکم کنه برا تهیه خونه وخورد وخوراک ولی میترسم برم اونم نتونه اون قدر حمایتم کنه اون وقت مجبورم برگردم و دیگه اوضاع خیلی بد میشه ازار واذیتاش شروع میشه 

نمیدونم چرا حس میکنم اقا هستی🥴

بچه ها بخدا آقا نیستم🤣بخدا خوبیت نداره آنقدر تهمت میزنین،من فقط یه راهنمایی خواستم همین ،الانم میرم فقط انشالله خدا جوابتونو بده که انقدر تهمت میزند

ببین من نظرم بر اینه ادم وقتی میگه بخاطر بچم موندم برای زمانی باشه که اقا به همسرت حسی نداری ولی همس ...

عزیزم انشالله هیچوقت درک نکنی ک چی میگم 

با دو تا بچه رفتم قهر آواره شدم حتی هزار تومان تو جیبم نبود پوشک بچه م تموم شده بود نداشتم بخرم ،بچه بزرگم مدرسه گفته بود برا یلدا پول بیارین نداشتم بدم 

حالا هی بگین طلاق بگیر

خو منو دوست دارم طلاق بگیرم

دوست دارم آرامش داشته باشم 

ولی چطوری 

حالا میگین برو سرکار اکی میرم 

پول پیش خونه از کجا بیارم 

ب حرف آسونه ،من بخاطر بچه هام موندم و چون بخاطر اونا موندم دیگ ن بحثی ن دعوایی ن هیچی پیگیرش نیستم ذره ذره آب میشم ولی رو خودم نمیزارم من بدون منت خودمو فدای دو تا بچه م کردم چون من خواستم ک بدنیا بیان چون من مسول م

پستاش رو از اول بخون کاملا مشخصه

اره خوندم راست میگی حالم از این مردای کثافت بهم میخوره. استارتر اومده از شوهر هولش میگه یه سگی عین اون اومده اینجا دم تکون میده تف تو ذات و غیرت مردهای این جوری

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

عزیزم انشالله هیچوقت درک نکنی ک چی میگم با دو تا بچه رفتم قهر آواره شدم حتی هزار تومان تو جیبم نبود ...

الهی بگردم

تازه سرکار بری بچه ها رو چیکار کنی؟ کوچیکه رو مهد بزاری نصف حقوقت میره پای مهد... سخته