2777
2789
🥲😂منو نترسون ، من چن روزه فهمیدم ام اس دارم این برام یه نقطه امیده که اگه یروزی دچار مشکل حرکتی بش ...

عزیزم تشخیص دکتره واقعا درست بوده؟ 

چون برای منم مشکوک شدند به‌ام اس ولی به تشخیص دقیق نرسیدند 

و جوری زندگی کردم که انگار مشکلی ندارم و خودم رو سرگرم زندگی کردم یهویی بعد از یک سال همه علائمش رفت 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
یکی از کاربردهاش ابن هست که آدم ها می تونند ذهن همدیگه رو بخونند و خوبیش این هست که زود قضاوت کردن ه ...

به جهنم که از دست میدیم 

ولی یه جمله خوندم از یه بزرگی تو اینستا ، میگفت انسانها اگر توانایی خواندن ذهن یکدیگر را داشتند اولین چیزی که در دنیا از بین میرفت عشق بود🙂

😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه دارکممنون از توضیحتون عزیزم

خواااهش می کنم بزرگوار 💖 

البته نمی دونم این قسمتش هم حالا حالاها عملی بشه یا خیر 

عزیزم تشخیص دکتره واقعا درست بوده؟ چون برای منم مشکوک شدند به‌ام اس ولی به تشخیص دقیق نرسیدند و جوری ...

گلم تو ام آر آی کاملا مشخصه ، اگر علائم یکساله از بین رفتن بخاطر تلقین خودت بوده 

ولی من حمله داشتم و بله دارم . یه هفته تمام کارم گریه بود ، اما الان پذیرفتم و دارم دارو میخورم  

انشالله که همیشه سلامت باشید❤️

😉
به جهنم که از دست میدیم ولی یه جمله خوندم از یه بزرگی تو اینستا ، میگفت انسانها اگر توانایی خواندن ذ ...

خوبه به نظرم 🤗

از این عشق چه زندگی هایی که از هم نپاشیده 

گلم تو ام آر آی کاملا مشخصه ، اگر علائم یکساله از بین رفتن بخاطر تلقین خودت بوده ولی من حمله داشتم و ...

عزیز دلم 💖 

الهی که معجزه بشه و سلامتی تون به دست بیارید 💓💪

عزیز دلم 💖 الهی که معجزه بشه و سلامتی تون به دست بیارید 💓💪

معجزه که نمیشه😅ولی من امیدوارم به پیشرفت علم ، امیدوارم تا اون اتفاقی که نباید نیوفتاده یا درمان قطعی ام اس بیاد یا تراشه مغزی❤️ممنونم ازتون💗

😉
معجزه که نمیشه😅ولی من امیدوارم به پیشرفت علم ، امیدوارم تا اون اتفاقی که نباید نیوفتاده یا درمان قط ...

خواهش می کنم بزرگوار 💖 

🥲😂منو نترسون ، من چن روزه فهمیدم ام اس دارم این برام یه نقطه امیده که اگه یروزی دچار مشکل حرکتی بش ...

عزیزم چند سال پیش وقتی من کوچیک بودم هم برای بابام تشخیص ام اس دادن خیلی جدی طوری ک باورمون شد

ولی باز چند تا جا دیگه دکتر رفتیم فهمیدم ن تشخیص دکتره اشتباه بوده

شما هم حتما چند تا دکتر برو انشالله ک هیچی نیست و زودی خوب میشی قوربونت بشم😘

عزیزم چند سال پیش وقتی من کوچیک بودم هم برای بابام تشخیص ام اس دادن خیلی جدی طوری ک باورمون شدولی با ...

فدات شم من ام اس دارم😂پیش چند تا دکتر رفتم ، حمله داشتم ، دستم بی حسه 

😉
فدات شم من ام اس دارم😂پیش چند تا دکتر رفتم ، حمله داشتم ، دستم بی حسه

انشالله خوب میشی عزیزم🥰

خوب منم گفتم ام اس دیگه؟🥲

همین بیماری ک کم کم آدم توانای حرکت دادن اعضای بدن رو از دست میده دیگه