2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا کو تا همگیر بشه ولی عجب چیزیه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

تا ب ما برسه هفت تا کفن پوسیندیم

آره ولی کسی که مشکل داره و براش مهمه دار و ندارشو میفروشه میره امریکا🥹فرض کنید کسی که رو ویلچره میتونه دوباره راه بره ، کسی که کوره دوباره میتونه ببینه... اصلا مغز آدم میترکه از پیشرفت علم . امیدوارم واقعا تا چند سال دیگه در دسترس قرار بگیره❤️  

😉
نشنیدم ولی همیشه از پیشرفت علم ذوق زده میشم چی هست

برای درمان بیماری های مربوط به  مغزی هست که  ولی خب باعث میشه انسان یه توانایی های خیلی خاصی بدست بیارهه برقراری ارتباط بدون حرف زدن اینا خوانذن ذهن خیلی چیز های دیگهه مثل این میمونه یه گوشی تو سرت باشه یا یه رباط باشی البته بعضی   جاها هم خوندم که میگهه ممکنه اطلاعاتت ذهنت رو هک کنن همونجور که گوشی و اینا رو هک میکنن و کلا ساختار عجیبی داره

نشنیدم ولی همیشه از پیشرفت علم ذوق زده میشم چی هست

یه رباته کوچیکه که توی سر جایگذاری میشه و امکان یسری چیزا رو به انسان میده ، مثلا میشه ازش برای معلولینی که رو ویلچرن  استفاده کرد . یا میشه باهاش تابش های فرابنفش و فروسرخ رو دید و ...

😉
برای درمان بیماری های مربوط به مغزی هست که ولی خب باعث میشه انسان یه توانایی های خیلی خاصی بدست بی ...

بعد واقعیه یا تخیلیه؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

سرچ کردم :

یکی از امیدوارکننده‌ترین کاربرد‌های تراشه نورالینک، بازگرداندن حرکت به افرادی است که به دلیل آسیب‌های نخاعی یا بیماری‌های عصبی فلج شده‌اند. با استفاده از این تراشه، می‌توان سیگنال‌های مغزی را که برای حرکت اندام‌ها استفاده می‌شوند، تفسیر کرد و به دستگاه‌های پروتز یا اگزواسکلتون ارسال کرد.

تراشه نورالینک می‌تواند در درمان بیماری‌های روانی مانند افسردگی، اضطراب و اوتیسم نیز مؤثر باشد. با تحریک مناطق خاصی از مغز، می‌توان فعالیت‌های عصبی مرتبط با این بیماری‌ها را تنظیم کرد.

در آینده، تراشه نورالینک می‌تواند به ما اجازه دهد تا به صورت مستقیم با دستگاه‌های مختلف مانند کامپیوتر، تلفن همراه و حتی خودرو ارتباط برقرار کنیم. این امر می‌تواند به طور چشمگیری نحوه تعامل ما با فناوری را تغییر دهد.

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
یه رباته کوچیکه که توی سر جایگذاری میشه و امکان یسری چیزا رو به انسان میده ، مثلا میشه ازش برای معلو ...

الان ساختنش یا فقط در تلاش برای ساختنش هستن؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...