2777
2789
عنوان

چه بلایی سره زنه میارید اگه بفهمید ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 131 پست
باور میکنی تا به امروز ۵۰ ملیون پول دعا و طلسم دادم پیش بهترین و مجربترین دعا نویسا رفتم ولی فایده ا ...

ببین عزیزم اگر این دعانویس ها کاری بلد بودن که به حال زندگی خودشون می کردن زندگی خودشون از نزدیک هزاران مشکل داره خودم دیدم که میگم مطمئن باش، اینها با اجنه بد در تماس هستن و مشکلت رو هزار برابر بدتر میکنن فقط به خدا و امامان معصومش متوسل شو و نتیجه اش رو ببین 

شفای ما آدمها و کلید همه مشکلاتمون فقط و فقط داخل قرآن هست، میدونی چرا اینقدر در زندگی مشکل برامون پیش میاد؟ تا زمانی که اینقدر دست و پا بزنیم به در و دیوار بزنیم فقط به این نتیجه برسیم فقط خدا هست که میتونه کمکمون کنه تا زمانی که از کل آدمها و همه چیز نا امید بشیم و خدارو پیدا کنیم فکر می کنم باید به اون نقطه برسی عزیزدلم ،راستی آب متبرکه تا به حال به‌ همسرت دادی؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شفای ما آدمها و کلید همه مشکلاتمون فقط و فقط داخل قرآن هست، میدونی چرا اینقدر در زندگی مشکل برامون پ ...

نه ندادم اب متبرکه مال کجاست ؟مکه ؟اب زمزم منظورته ؟

بازم شعار از یه عده خودتم جای من بودی نفرین نمیکردی زنه رو ؟

نمیدونم باور میکنید یا نه 

اهل نفرین نیستم چون‌معتقدم نفرین دو سر داره که یکیش به خودت برمیگرده تو مواردی که خیلی خیلی عصبانی باشم‌میگم خدا لعنت کنه همین 

نه ندادم اب متبرکه مال کجاست ؟مکه ؟اب زمزم منظورته ؟

نه عزیزم تا ۴۰ روز  هرروز نصف استکان آب میاری یکبار سوره یاسین می خونی به هر مبین رسیدی به آب فوت میکنی وقتی تمام شد ۳بار سوره مزمل رو می خونی و بعد هربار خوندن به آب فوت می کنی بعد داخل شربت یا چای و... بریز و بده همسرت بخوره میتونی بیشتر درست کنی و خودت هم بخوری مردی که بداخلاق باشه اخلاقش از این رو به اون رو میشه محبتش به شما خیلی زیاد میشه داخل تاپیکهای آب متبرک داخل نی نی سایت هست بخون خودت متوجه میشی

نمیدونم باور میکنید یا نه اهل نفرین نیستم چون‌معتقدم نفرین دو سر داره که یکیش به خودت برمیگرده تو مو ...

من که هر که بهم بدی کنه از ته دل نفرینش میکنم هرچند هیچ وقت چیزیشون نمیشه 

چرا پس قفل کردی 

یکی مثل شوهر تو بعد از سالها هنوز به من حس داره ولی من گناهی ندارم این وسط 

ربطش به تاپیکم این بود

میگم زنه گناهی نداره خب چی کار کنه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند