باور میکنی تا به امروز ۵۰ ملیون پول دعا و طلسم دادم پیش بهترین و مجربترین دعا نویسا رفتم ولی فایده ا ...
ببین عزیزم اگر این دعانویس ها کاری بلد بودن که به حال زندگی خودشون می کردن زندگی خودشون از نزدیک هزاران مشکل داره خودم دیدم که میگم مطمئن باش، اینها با اجنه بد در تماس هستن و مشکلت رو هزار برابر بدتر میکنن فقط به خدا و امامان معصومش متوسل شو و نتیجه اش رو ببین
شفای ما آدمها و کلید همه مشکلاتمون فقط و فقط داخل قرآن هست، میدونی چرا اینقدر در زندگی مشکل برامون پیش میاد؟ تا زمانی که اینقدر دست و پا بزنیم به در و دیوار بزنیم فقط به این نتیجه برسیم فقط خدا هست که میتونه کمکمون کنه تا زمانی که از کل آدمها و همه چیز نا امید بشیم و خدارو پیدا کنیم فکر می کنم باید به اون نقطه برسی عزیزدلم ،راستی آب متبرکه تا به حال به همسرت دادی؟؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه ندادم اب متبرکه مال کجاست ؟مکه ؟اب زمزم منظورته ؟
نه عزیزم تا ۴۰ روز هرروز نصف استکان آب میاری یکبار سوره یاسین می خونی به هر مبین رسیدی به آب فوت میکنی وقتی تمام شد ۳بار سوره مزمل رو می خونی و بعد هربار خوندن به آب فوت می کنی بعد داخل شربت یا چای و... بریز و بده همسرت بخوره میتونی بیشتر درست کنی و خودت هم بخوری مردی که بداخلاق باشه اخلاقش از این رو به اون رو میشه محبتش به شما خیلی زیاد میشه داخل تاپیکهای آب متبرک داخل نی نی سایت هست بخون خودت متوجه میشی