2777
2789
عنوان

زخمایی که شوهرم به قلبم زده روچطوری تسکین بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 53 پست

تو مشکلت اینه که خودتو گذاشتی تو موضع ضعف و ببخشید زیر بار میری، اینکه میگی همه چی به نفع همسرمه اصلا درست نیست، اتفاقا تو هم برگ برنده داری ولی نمیبینی چون توی موضع ضعفی، برگ برنده تو خیانت شوهرته، و اینکه شوهرت نمیتونه زندگی رو ول کنه بره چون سه تا بچه داره و خانوادش توی شهرشن از طرفی هیچ زنی نمیاد بشه مادر سه تا بچه، ولی تو میتونی زندگی رو ول کنی نمیگم ول کن ها، میگم بترسونش تهدیدش کن به رفتن، اگه لازم شد مدتی برو، ولی این بین باید با خانوادش یکم اوکی بشی، خیلیم نه، یکم، به هر حال دشمنت که نیستن، خانواده شوهرتن، دوست ندارن بچشون راه خطا بره، نوه هاشونو دوست دارن، خیانت همینطور که برای تو دردناکه برای اونا هم دردناکه، اونا دوست ندارن پسرشون بابای بدی برای بچه هاش باشه، اسم خودتو نیار همش از طرف بچه ها حرف بزن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چرا انقد تند؟

چون گاهی ما ادما نیاز به تلنگر داریم تا بیدار بشیم و از اون قربانی بودن دست بکشیم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مشکلت اینه که خودتو گذاشتی تو موضع ضعف و ببخشید زیر بار میری، اینکه میگی همه چی به نفع همسرمه اصل ...

مرسی عزیزم بخاطر وقتی که برام گذاشتی ان شاالله خوشبخت بشی وهمیشه بخندی مهربون ❤️❤️

مرسی عزیزم بخاطر وقتی که برام گذاشتی ان شاالله خوشبخت بشی وهمیشه بخندی مهربون ❤️❤️

مرسی عزیزم خبرشو بده بهمون

😭😭😭😭بخدا انقدر صبوری کردم حتی خودش یبار گفت حلالم کن تو این ده سال خیلی بهت بد کردم‌ من میگم نکن ...

دقیقا منم میگم شاید یکی آه کشیده من تازه شوهرم بهم خیانت هم کرده احساس می‌کنم قلبم شکسته 

خوش بحال کسایی که توشهر خودشون ازدواج‌کردن حداقل مادر وپدر کنارشونن

وای منم دقیقا اینو میگم یعنی آلان چشمم عفونت کرده هیچ کس نیست بچم رو بگیره حداقل برم دکتر 

دقیقا منم میگم شاید یکی آه کشیده من تازه شوهرم بهم خیانت هم کرده احساس می‌کنم قلبم شکسته

منم شوهرم بهم خیانت کرد ۳ سال عاشق شده بود البته در حد چت وتماس ،منم باردار بودم نابود شدم‌،من قبل ازدواجم یه با یه اقایی بودم که دیوانه وار منو میخواست دوسال باهاش بودم بعدم ولش کردم بخاطر شوهرم ،خیلی پشیمونم بدجور کارما شو پس دادم غصه نخور عزیزم بخدا ارزش ندارن.کاش میشد گذاشتشون کنار برای همیشه

منم شوهرم بهم خیانت کرد ۳ سال عاشق شده بود البته در حد چت وتماس ،منم باردار بودم نابود شدم‌،من قبل ا ...

هی خدا چقدر عین هم هستیم 

ولی من قبل از ازدواج بخدا با کسی نبودم هی پیش خودم میگم کاش بودم کاش آنقدر ساده نبودم 

من شوهرم برای زنیکه گل خریده بود روش نوشته بود تقدیم با عشق آنقدر منو ناراحت میکنه قلبم آتیش میگیره

۲ ماهی میگذره از آخرین ارتباطشون تقریبا ولی خیلی هنوز یادم میفته ناراحت میشم هرچی به شوهرم گفتم میرم و دیگه برنمیگردم نگذاشت 

وای منم دقیقا اینو میگم یعنی آلان چشمم عفونت کرده هیچ کس نیست بچم رو بگیره حداقل برم دکتر

اخی عزیزم بلات دور باشه فدات شم وقتی رفتی شهرتون برو دکتر که مامانت نگهش داره گلم 

هی خدا چقدر عین هم هستیم ولی من قبل از ازدواج بخدا با کسی نبودم هی پیش خودم میگم کاش بودم کاش آنقدر ...

جدی،ارتباطشون درچه حدبود ؟ الهی بمیرم،من تماساشونو میدیدم ولی شوهرم اصلا دیگه نه منو میدید نه بچه هامو خیلی اذیتم کرد خیلی هرگز نمیبخشمش واقعا ازدواج با کسی که همشهریت نیست فرهنگش فرق داره اشتباهه محضه راستی بعد چن سال اون اقا رو توشهرمون دیدم اومد جلوم نگه داشت انقدر اخم کرده بود که تمام تنم لرزید،امسال نزدیک ۴۰سالشه با یه دکتر ازدواج کرده بنظرت حلالم کرده بخدا انقدر زجر کشیدم گفتم یبار زنگ بزنم بگم حلالم کن 

هی خدا چقدر عین هم هستیم ولی من قبل از ازدواج بخدا با کسی نبودم هی پیش خودم میگم کاش بودم کاش آنقدر ...

خیلی بده که اینو میگم ولی دلم براش تنگ شده خیلی عاشقم بود جونشو برام میداد ان اواخر گریه میکرد 

اخی عزیزم بلات دور باشه فدات شم وقتی رفتی شهرتون برو دکتر که مامانت نگهش داره گلم

خدا نکنه عزیزم الان ۳ ماهه نرفتیم دخترم میره مدرسه 

مادرم هم فهمید این خیانت کرده چشم دیدنش رو نداره 

تلنگرتو نگه دار برا خودت عزیزم

شما هم نصیحت هاتو نگه دار برای خودت عزیزم، چون من برای استارتر نوشتم.