2777
2789
عنوان

افکار توی سرتونو چحوری خاموش میکنید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 42 پست
نترس ،باید ترس رو کنار بزاری و با قاطعیت از خودت و حریم و شخصیتت دفاع کنی

دفاع کردم ادم ترسویی نیستم اما از بچگی بشدتذسرخگرده بار اومدم جوری ک من ادم حستب نمکردن حرف میزدم میتوپیدن بهم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفاع کردم ادم ترسویی نیستم اما از بچگی بشدتذسرخگرده بار اومدم جوری ک من ادم حستب نمکردن حرف میزدم می ...

همه اینا درست میشه اگر بخوای اگر اون صدای تو سرت رو بلد بشی مهار کنی خودم کودکی وحشتناکی داشتم سی و چند سال افسردگی کمرویی و ،،،،،، اما خواستم تغییر کنم و شد

همه اینا درست میشه اگر بخوای اگر اون صدای تو سرت رو بلد بشی مهار کنی خودم کودکی وحشتناکی داشتم سی و ...

درست من کاملا برعکس شدم و حتی از نظر بقیه وحشی و سلیطه و پرو ام و با اعتماد به نفس ینی خرچی بودم الان برعکسشو مردم میگن اما خودم از خودم راضی نیستم همش خودمو بی عرضه و خاک تو سر میدونم نمیدونم چرا از خودم راضی نیستم هیچوقت اخه تو بچگی همیشه زدن تو سرم و هرگز هیچ جا حتی موفقیتمو تشویق نکردن همش حرفا و سرزنشای بدی کردن الان مدام اونارو یادمه همش فک میکنم من همونم ابدا از خودم راضی نسیتم درحالی م نظر بقیه راجب کاملا متفاوته نمیدونم کدومشم حالا

اگر بهت بگن تو ی خرگوش آبی هستی چی میگی؟؟؟؟

میگم ن اما اگه از بچگی از وقتی یادت میاد مدام بزنن تو سرت بگن خاک. تو سرت تو عین فلانی هستی

شتصی ک به ترسویی و نامردی و بی عرضگی معروفه جوری ک خودتم تو بچگی ملکه ذهنت بشه مدام خودتو سرزنش کنی چی

من خیلی دارم رو خودم کار میکنم و بقیه نظرشون متفاوت از خودمه اما همش درحال سرزنش خودمم و هرگز از خودم راضی نیستم

مثلا اگه جایی کسی بی حرمتی کنه من صلاح اینده رو ببینم سکوت کنم مدام با خگدم درگیرم خاک تو سرت جوابش ندادی 

چجوریهباید فقط به جیزی فک. نکنی وقتی افکار میاد حواستو پرت کنی؟

کلا باعث میشه تمرکزت بره بالا

یاد بگیری ب افکارت توجه نکنی

اپلیکیشن ست‌باکس رو نصب کن

کانال این‌نقطه رو پیداکن مشترک شو

بعد اونجا حسین یادت میده کامل.

برو از اولای کانال شروع کن بگوش دادن و انجام دادن.

معرکست.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
کلا باعث میشه تمرکزت بره بالایاد بگیری ب افکارت توجه نکنیاپلیکیشن ست‌باکس رو نصب کنکانال این‌نقطه رو ...

حسینو دارم اما متوجه شدم. میگه فکر اومد سراغت به خودت بیا افکارتو رها کن اما یجا دیدم میگفت نباید از افکارت فرار کنی قاطی کردم چدوم درست میگه

اخه میدونی همشون حقن همش از خودم عصبی میشم چقدر احمقم ک اون زمان حرفی نزدم یا واکنشی ندادم طرف گاو ف ...

دقیقا مث من

کارایی ک کردم یادم میاد دلم میخواد همون لحظه بمیرم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑