2777
2789
عنوان

خوردن جلوی زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 127 پست
اینوهم خوندم..کار مادرشوهرت و شوهرت کاملا اشتباه بوده حالا یا حواسشون نبوده یا عمدا..که فرض بگیر سهو ...

ممنون اون لحظه چون ناراحت بودم اعصابم خورد بود نتونستم بهش همونجا بگم چون قطعا می‌رفت برام میآورد و دوست نداشتم بقیه اون لحظه متوجه بشن، بعدشم  خیالمم راحت شد تو خونه میتونم درست کنم، بنظرم هر دو حواسشون نبود یا حالا بی توجه بودن،  ولی خب انتظار داشتم حداقل یکیشون حواسش میبود، بابتش الان ناراحت نیستم، من اینجا حالم بدتر شد بخاطر توهین های بعضی ها، فقط میخواستم به همسرم ثابت کنم کار اون اشتباه بوده و من تو هر لحظه نمیتونم خواسته مو بهش بگم، چون می‌گفت تو باید به من میگفتی اشاره میکردی گفتم نمی‌شده جلوی بقیه، اگه کسی پیشش نبود ممکن بود اصلا خودم برم از دستش بگیرم بخورم، و کلا بحث فقط خوردن نبود توجه و احترامی که جلو بقیه باید میذاشت. ازش انتظار نداشتم چون آدم بی تفاوتی نیست. چشم عزیزم، ان شاالله همینطور که میگید باشه، ان شاالله حال همسرتون زودتر خوب خوب بشه و شما و کوچولوتون هم نگیرید. تنتون سلامت و دلتون خوش باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ افتضاح... شما همتون خانم هستین اینطوری باردارها رو کوبیدین؟!حتی اونی ک خودش باردارهواقعا متاسفمبای ...

ممنون که آنقدر با درک و خوش قلب هستید، بعضیا جوری جواب دادن فکر کردم ممکنه اصلا خانم نباشن. 

من اگه بودم واقعا ناراحت میشدم،کاملا بهتون حق میدم که ناراحت بشین،آدم حتی به کسی که باردار نیس تعارف ...

ممنون که درکم کردید، چون هر دو آدمای بدجنسی نیستن من ناراحت شدم وگرنه اگه کار هر روزشون بود خب میگفتم طرف شخصیت نداره انتظاری ازش نیست، میدونید من قبل اینکه باردار بشم اینور اونور پیام خانم های باردار رو می‌خوندم میگفتن فلان غذا رو فلان خوراکی رو ینفر جلوم خورده بهم نداده دلم خواسته رفتم درست کردم ولی بهم خیلی مزه نداده و تو فکر بوی غذای فلانی بودم، من اصلا با اینکه درک نمی‌کردم اصلا برام خنده دار نبود که پیش خودم بگم مثلا طرف داره ادا درمیاره اما الان نمیگم من هر چی ببینم دلم میخواد یا بوی غذای کسی رو حس کنم دلم میخواد اصلا اینجوری نیستم، بهرحال  تو ساختمون تو خیابون آدم رد میشه ممکنه بوی غذا بیاد اونجوری نیستم که دلم خیلی همه چی بخواد، مثلا از جلوی شیرینی فروشی رد بشم دلم نمی‌خواد اصلا ولی اگه بخرم میخورم یکم، اوایلش کن اصلا شیرینی دوست نداشتم، الان یکم بهتر شدم، ولی جلوی فست فودی رد بشم حالمم بد میشه از بوش و اصلا دوست ندارم لب بزنم به فست فود و یسری خوراکی ها ، اما در کل شده یه غذای ساده بنظرم خیلی خوشمزه اومده باشه مخصوصا اوایل که خیلی غذاها رو نمیتونستم بخورم و کلا روزی یه وعده اونم به مقدار کم بیشتر نمیتونستم غذا بخورم،، یا یه روز یه خوراکی دلم خواسته خوردم و از نظرم خوشمزه ترین چیز بوده ولی از فرداش همون چیز رو خوردم خیلی معمولی بوده بنظرم، 

ممنون که درکم کردید، چون هر دو آدمای بدجنسی نیستن من ناراحت شدم وگرنه اگه کار هر روزشون بود خب میگفت ...

آره دقیقااااا من با اینکه باردار نیستم به وقتایی به شدت هوس یه خوراکی میکنم ولی مکنه دوساعت بعدش دیگه اون چیزو نخوام

https://omp.exchange/referral/XQZZ5ZGNZ

اینو کپی کنید داخل گوگل بزنید هم به من هم به شما هدیه میده معتبره خودم برداشت داشتم 

برنامه صراف از بازار نصب کنید این کد8fwz5 بزنید 20 تومن هم به من هم به شما هدیه میده 

ممنون از درکتون، اونم شاید واقعا مشکل دیگه ای داره که اینجوری میکنه، وگرنه دعوا درست کردن نداره یا ا ...

فدات عزیزم

نه عادتشه از اینایی که انتظار دارع همن براش دست به سینه باشن

خدایا امید از من معجزه از تو🤍